Duinenbrood

Vol van smaak en rijk aan ingrediënten.

Sinds de bakkers dit brood hebben bedacht, is het al snel uitgegroeid tot één van de favorieten van Meesterbakker Roodenrijs. 

Inmiddels bestaat het assortiment Duinenbrood uit de volgende verschillende varianten.

Duinenbrood (original)
Het originele Duinenbrood is in de basis een meergranenbrood. Hieraan zijn ondermeer zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad toegevoegd, wat heeft geleid tot een brood dat vol van smaak is. Een brood dat langer houdbaar is en ook nog eens lekker wordt gevonden door veel kinderen.

Duinen DubbelDonker
Een meergranenbrood met een robuust karakter. De geroosterde mout geeft dit brood haar kenmerkende donkere kruim. De rijke mix van granen en zaden geeft ook nog een hoger gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranenbrood.

Duinen VolVezel
Duinen VolVezel wordt gemaakt op basis van 100% volkorenmeel, waaraan nog eens extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het bevat maar liefst 35% meer voedingsvezels dan regulier volkorenbrood. Deze vezels hebben een gunstig effect op de spijsvertering.

Duinen Vitaal
Gezond brood kan heel erg lekker zijn. En Duinen Vitaal bewijst dat als geen ander. Dit brood zit boordevol voedings- en bouwstoffen. Bij Duinen Vitaal zijn daar nog eens extra bakvaste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Duinen Vitaal is met recht een heerlijk ´vitaminebommetje'.