Polderbrood

Polderbrood is een verzamelnaam voor een aantal unieke soorten meergranenbrood, speciaal ontwikkeld voor en door Meesterbakker Roodenrijs.

Polderbroden hebben een karakteristieke, luchtige structuur en zitten boordevol granen en zaden. Hierdoor smaken ze heerlijk en vormen ze een rijke bron van voedingsmiddelen en bouwstoffen.

Polder Korn
Dé klassieker van de polderbroden. Een echte publiekslieveling.

Polder Pompoen 
Gedecoreerd met gebroken pompoenpitten, omdat de ervaring leert, dat deze beter blijven zitten als hele pompoenpitten.

Polder Sesam 
Afgewerkt met sesamzaad én er zit sesamzaad in het deeg verwerkt, wat het brood een heerlijke smaak geeft.

Polder Zonnepit 
Een extra donkere variant met extra zonnepitten als decoratie en in het deeg verwerkt.

Polder Volkoren
De nieuwste telg van de Polderfamilie. Bestaat uit 100% volkorenmeel, lactosevrij en boordevol voedingsvezels.

Polderbrood heeft ook nog broertjes en zusjes.
Polder Puntjes zijn zachte puntjes, donkermeergranen en bedekt met zonnepitten.
Polder Stokbrood is een donkermeergranenstokbrood, vol zaden, granen én smaak.