Welkom bij de Meesterbakker Roodenrijs

Meesterbakkers, bakkers die het ambacht in ere houden en als geen ander weten hoe je de lekkerste brood- en banketproducten bakt! Met eindeloze inspiratie creëren we talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten.

De lekkerste lekkernijen moeten vers zijn en verlangen de beste ingrediënten. Daarom doen Meesterbakkers geen concessies aan kwaliteit. Dat ruikt u in de winkel, dat proeft u aan tafel!

Op deze site kunt u gemakkelijk een winkel bij u in de buurt vinden. Door uw postcode in te toetsen, komen de verschillende opties in beeld. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze wordt eens in de maand verstuurd naar onze abonnees, met nieuws, aanbiedingen en acties.

Tot slot vindt u hier informatie over onze produkten, winkels en bakkerij. Heeft u vragen of suggesties? Wij horen u graag via info@debakkers.nl.

Taart bestellen in onze Webshop!

Voor iedere gelegenheid hebben wij een bijpassende taart: verjaardagstaart, geboortetaart of een taart met uw eigen foto. De taart wordt bezorgd in de winkel van uw keuze. Naast heel veel bekende soorten en smaken kunt u bij de ons ook een taart laten voorzien van uw eigen foto of afbeelding.

Maar ook voor ander lekkers kunt u in onze webshop terecht. U favoriete broodsoort ligt op u te wachten in het filiaal naar uw keuze als u het via de webshop bestelt. Zo grijpt u nooit meer mis!

Aanbiedingen van deze week

Bekijk alle aanbiedingen >

 • Appeltaart

  met Hollandse appels

  6.95 4.95 Appeltaart

Meer Meesterbakker aanbiedingen

 • ELKE MA / DI / DO

  Luxe Broden 3 voor

  6,75 ELKE MA / DI / DO
 • ELKE WOENSDAG

  Eierkoeken

  5+1 gratis ELKE WOENSDAG
 • ELKE DONDERDAG

  Saucijzenbroodje

  1,65 1,- ELKE DONDERDAG