Skate4AIR Team Westland

Skate4AIR Team Westland

Ook in 2018 wordt er weer geschaatst voor Skate4AIR.

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Deelnemers schaatsen kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren. Onder de schaatsers Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage, ambassadeur van Skate4AIR.

Skate4AIR Team Westland
Ook een groep schaatsers uit Westland schaatst mee, waaronder Meesterbakker Arjan Roodenrijs. Om geld in te zamelen, bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die voor 4.95 in al onze winkels wordt verkocht. De volledige opbrengst gaat naar Skate4AIR. U steunt dus direct het goede doel bij het smullen van deze cake. 

Trouwe sponsors van onze cake
Dit filmpje is gesponsord door Studio 1175, waar we heel blij mee zijn. Grondstoffenleverancier Zeelandia sponsort al jaren de ingredienten van de Skate4AIRcake, drukkerij Quadraat stelt drukwerk beschikbaar  en de etiketten krijgen we van W&R etiketten, waarvoor onze hartelijke dank! Bakken, verpakken en verkopen van deze verrukkelijke cake sponsoren we zelf. 

Waar Skate4AIR voor staat
Skate4AIR ondersteunt op alle mogelijke manieren activiteiten en onderzoeken die zijn gericht op het verbeteren van de levensduur en levenskwaliteit van mensen met Cystic Fibrosis, zonder winstoogmerk. De organisatie van Skate4AIR wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten.

Wilt u meer informatie of zelf sponsoren? Kijk dan op: www.skate4AIR.nl

< Terug naar het nieuws overzicht