Chocolade uit eigen chocolaterie

Chocolade uit eigen chocolaterie

In onze chocolaterie verwerken wij Callebaut chocolade. Dat is de beste chocolade uit België – sinds 1911. 

Ook onze luxe chocolade eitjes, bonboneitjes genoemd, worden hiervan gemaakt. Ze worden gevuld met een huisgemaakte vulling, volgens recept van onze chocolatier. Net als bonbons, vandaar dat deze eitje bonboneitjes heten.

De Paasholfiguren worden ook van Callebaut chocolade gemaakt. Hiervoor wordt de gesmolten chocolade op percies de goede temperatuur in speciale plastic mallen gegoten. Soms worden de mallen eerst nog 'beschilderd' met een andere kleur chocolade om bijvoorbeeld de neus en de oren van de Paashaas beter uit te laten komen. Als de chocolade gestold is wordt het figuur voorzichting uit de mal gehaald en verder gedecoreerd en verpakt. Op deze manier worden ook honderden eierschalen in melk, puur en wit gegoten door onze chocolatier. Daar bouwt hij prachtig opgemaakte eieren van, versierd met bonbons, chocolade paaseitjes en natuurlijk decoratieve strikken.

Onze chocolatiers maakt er mooie, krakend verse eieren en paasfiguren van.

Proef het verschil!

Wilt u meer weten over Callebaut chocolade? Klik dan op deze link voor een ander artikel op onze website hierover.

Willemijn, onze voedingsdeskundige, schreef een blog over chocolade en waarom we er allemaal zo dol op zijn. Die leest u hier.

< Terug naar het nieuws overzicht