Boodschappen in Steendijkpolder

Boodschappen in Steendijkpolder

Meesterbakker Roodenrijs biedt boodschappenhulp

In winkelcentrum Steendijkpolder in Maassluis is de enige supermarkt van het winkelcentrum gesloten wegens verbouwing. Daarom bieden wij daar tijdelijk kruidenierswaren aan. Er wordt gezorgd voor een uitgekiend assortiment dagelijkse boodschappen en er zijn bestellijsten voor de speciale wensen.

We hebben besloten dit te doen om de omwonende te helpen aan hun “vergeten boodschappen”. Klanten missen de supermarkt heel erg. Vooral als ze wat vergeten zijn. Juist daarom hebben wij  een klein assortiment serviceartikelen zoals koffie, thee, suiker, melk, kaas, boter en eieren. 

Daarnaast zijn er ook bestellijstjes beschikbaar zodat er voor de volgende dag verse zuivel en vleeswaren besteld kunnen worden. Deze lijst is wat uitgebreider, met ook frisdrank, zoetwaren en schoonmaakmiddelen en een open ruimte, zodat klanten specifieke wensen kunnen invullen. Wordt de lijst voor 16:00 uur ingevuld, dan kan de bestelling de volgende dag al opgehaald worden.

Om het wat gezelliger te maken in het toch wel stille winkelcentrum hebben we hebben nog iets leuks bedacht voor al onze klanten in de Steendijkpolder. Iedereen die iets koopt bij ons in de winkel, krijgt een voucher voor een kopje koffie of thee voor de helft van de prijs. Even bijkletsen met een ‘bakkie bij de bakker'.

Veel mensen uit de Steendijkpolder gaan voor hun weekboodschappen naar de supermarkt in een ander deel van Maassluis. Voor de boodschappen tussendoor kunnen ze nu bij ons terecht. Deze ‘boodschappenservice’ hebben we ook uitgevoerd in Kwintsheul toen daar de enige supermarkt in het dorp door brand verwoest was.

  

< Terug naar het nieuws overzicht