Vol van smaak en rijk aan ingrediënten.

Duinenbrood is exclusief verkrijgbaar bij de Meesterbakker. Het brood is behoord tot één van de favorieten uit het assortiment van Meesterbakker Roodenrijs. Er zijn verschillende varianten Duinenbrood.

Duinenbrood (original)
Het originele Duinenbrood is in de basis een meergranenbrood. Hieraan zijn onder meer zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad toegevoegd, wat zorgt voor een brood vol van smaak is. Het is wat langer houdbaar en het is populair bij kinderen.
Duinen DubbelDonker
Een meergranenbrood met een robuust karakter. De geroosterde mout geeft dit brood haar kenmerkende donkere kruim en heerlijke smaak. De rijke mix van granen en zaden zorgt voor een hoger gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranenbrood.
Duinen VolVezel
Duinen VolVezel wordt gemaakt op basis van 100% volkorenmeel waaraan nog eens extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het bevat maar liefst 35% meer voedingsvezels dan regulier volkorenbrood. Deze vezels hebben een gunstig effect op de maag, de lever en de darmen.
Duinen Vitaal
Gezond brood kan heel erg lekker zijn. En Duinen Vitaal bewijst dat als geen ander. Dit brood zit boordevol bouw- en voedingsstoffen. Bij Duinen Vitaal zijn daar nog eens extra vitamines en mineralen aan toegevoegd. Duinen Vitaal is met recht een heerlijk ´vitaminebommetje'.