Kerstfeest

 

De leukste tijd in de bakkerij.


Het zal je niet verbazen dat december de drukste maand is in de bakkerij. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw. Stuk voor stuk gezellige feesten met eigen traditionele lekkernijen. Voor onze bakkers betekent dat dat ze nóg extra tandje bij moeten zetten. Maar vinden ze dat erg? Absoluut niet! Onze bakkers vinden de december maand juist extra leuk. Omdat ze hun bakkerskwaliteiten dan extra goed kunnen laten zien.

Het Sinterklaasfeest is achter de rug en momenteel is de bakkerij goed gevuld met de lekkerste Kerstproducten. Roomboter amandelkransen en –staven, luxe Caketulbanden, Kerstgebak, Kerst petit fours en natuurlijk mogen de goedgevulde Kerststollen niet ontbreken! 

Kerstinspiratie, feestrecepten, filmpjes en de beste tips voor het Kerstontbijt; je vindt het allemaal op onze website. Veel leesplezier!
Rb kransjes chocolade 200 gr
Een klassieker uit oma's koektrommel is dit roomboterkoekkransje met voor de gelegenheid een lekker oranje chocolade randje.
€ 4,50
Petit glace
Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje.
€ 0,70