Meesterbakker Roodenrijs schoolontbijt


Meesterbakker Roodenrijs verzorgt een

lekker & gezond schoolontbijt


Op basisscholen in het hele land gaan ruim 500.000 kinderen samen ontbijten. Meesterbakker Roodenrijs zorgt bij negentien basisscholen in de regio voor het verse brood en de verse broodjes deze ochtend. Dat doen we omdat we kinderen willen laten we zien dat ontbijten goed, lekker en leuk is. En natuurlijk hoort daar brood bij, want daarin zitten alle vezels, vitamines en mineralen die de kinderen nodig hebben om de dag te beginnen. Zeker in volkorenbrood.


Ontbijt broodnodig


Ontbijten is broodnodig. Een ontbijt helpt het lichaam op gang en voorkomt bij leerlingen concentratieproblemen op school. Ook is een goed ontbijt belangrijk voor een goede stoelgang en bij het nastreven van een gezond gewicht. Het Nationaal Schoolontbijt laat kinderen, hun ouders en hun leerkrachten het belang zien van het ontbijt als de beste start van de dag. Zowel het Voedingscentrum als de Maag Lever Darm Stichting juichen het initiatief toe.


Ontbijtpakketten


Het Nationaal Schoolontbijt bestaat uit volkorenbrood, volkorenpuntjes,krentenbollen, volkorencrackers, glutenvrij brood, halvarine, 30+ kaas, appelstroop, 100% pindakaas, tuinkers, yoghurt, muesli, melk, thee, groente en fruit. Voor iedereen een gezonde keuze! 

Meer informatie op schoolontbijt.nl

Haaglands allison
Fijn volkorenbrood.
€ 2,20
Volkoren-puntje
Bruin zacht broodje met volkorenmeel bereid.
€ 0,45
Krentenbollen
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
€ 0,62
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
€ 2,99

Recept: Vlindersandwich

van je favoriete broodsoorten


Je hebt ze vast wel onder in de keukenla liggen: koekstekertjes. Handige hulpjes die je ook prima met brood kunt gebruiken. Met een boterham in vlinder-, bloem- of hartvorm vrolijkt je lunchtrommel of picknickmand meteen op. Het leukste is dan ook om 2 verschillende soorten brood te gebruiken. Lekker én het staat zo gezellig.
Lees verder
Vlindersandwich