Mooie opbrengst Skate4AIR 2019

Ruim 300.000 euro voor het goede doel.

Skate4AIR heeft dit jaar 300.178 euro opgebracht. De cheque met dit fantastische bedrag is overhandigd aan de directeur van de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting (NCFS), Jacquelien Noordhoek. Het geld zal gebruikt worden voor onderzoek. 

Elk jaar bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die heerlijk smaakt én een bijdrage levert aan het goede doel. Wij dragen namelijk de volledige opbrengst af aan Skate4AIR en hiermee steunen wij onderzoek naar Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte. 

Al jaren schaatst bakker Arjan Roodenrijs zelf mee met Skate4AIR in Oostenrijk of in Zweden. Bovendien stimuleert en motiveert hij mensen uit zijn omgeving om, op wat voor manier dan ook, zich in te zetten voor Skate4AIR.

Dit jaar konden wij als Meesterbakker Roodenrijs in totaal 12.500 euro overmaken naar Skate4AIR. Hartelijk dank voor jullie bijdrage!
 

Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren. Ook een groep schaatsers uit Westland schaatste mee, waaronder Meesterbakker Arjan Roodenrijs.
 

Sponsors

De volledige opbrengst van de cake kunnen wij afdragen door de sponsorbijdragen van talloze bedrijven en sympatisanten, waar wij heel dankbaar voor zijn. Om er een paar te noemen: Zeelandia Bakkerijgrondstoffen – Zierikzee, Quadraat Drukwerk, Oud-Beijerland en W&R etiketten – Tilburg. Deze organisaties staan elk jaar weer voor ons klaar als we om een bijdrage vragen en dat waarderen wij ontzettend. Samen sterk voor SKATE4AIR!

Polder dubbel donker
Extra donker meergranenbrood.
€ 2,99
Eierkoeken
De echte Westlandse met krokant randje en zachte binnenkant.
€ 0,67
Hazelnoot creme gebakje
Schuimplakjes gevuld met luchtige hazelnootcrème, gedecoreerd met zoete stukjes hazelnoot.
€ 2,20
Molenbollen
Bruin zacht broodje met volkorenmeel bereid.
€ 0,45

Recept: Zalm hotdog

met romige zuurkool


Een warm tussendoortje of als onderdeel van de lunch. Dit broodje hotdog is anders dan anders. Gemaakt met in spek gewikkelde zalm in plaats van een worstje maar wel met de traditionele zuurkool.
Lees verder
Zalm hotdog met romige zuurkool