Muzikale verjaardagstaart


Daar zit muziek in!

Komfort & Joy brengt muzikale taart 

Wil je iemand verrassen met een heel bijzondere taart? Dat kan met de muzikale taart! 
Een samenwerking van Meesterbakker Roodenrijs en muzikaal duo Komfort & Joy. 

Exclusieve taart

Een taart met muziek, hoe bijzonder is dat? Muzikaal duo Komfort & Joy brengt de taart, feestelijk begeleid met muziek en zang. De taart is speciaal ontworpen voor deze muzikale traktatie. Er is keuze tussen een feestelijke slagroomtaart of een sjieke chipolatataart, beide voorzien van passende decoratie.

Komfort & Joy

Jolentha Zaat en Koos Sekreve vormen samen het akoestische duo Komfort & Joy. Als muzikaal duo werken ze al heel lang samen. Zij vinden het belangrijk dat ze plezier en enthousiasme overbrengen naar het publiek. Zij komen de taart brengen en zingen daarbij een van de favoriete liedjes van de jarige, live en akoestisch voor de deur!
 
De taarten zijn op elke gewenste dag en tijd te bestellen via: info@komfortandjoy.nl of 0681494812.

Zomer koninkje
Hardewener koekbodem met banketbakkersroom en een verse Hollandse aardbei.Een super lekkere combinatie!
€ 1,65
Bo 2 witte + 1 polder stokje
Kleine stokbroodjes, 2 wit en 1 donkermeergranen. Om zelf af te bakken.
€ 0,80
Verwen pakket
Wie verwen jij met dit heerlijke pakketje? Roomboterkoekjes in een gezellig blikje, een doosje ambachtelijke bonbons en de altijd lekkere 'Cake van Maand', die elke maand een andere smaak heeft.
€ 17,95
Petit glace
Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje.
€ 0,70
Traktatie tip! Onze knabbelstokjes vallen altijd erg in de smaak waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een leuke traktatie. Maak bijvoorbeeld eens deze knabbelstok-giraffen. Gebruik hele of halve knabbelstokjes, download het giraffenkopje en je bent klaar in een handomdraai!
Lees verder
Traktatie: Knabbelstok giraffen