Onze oliebollen zijn GOUD!

Vakjury beslist:

Onze oliebollen zijn GOUD

Onze oliebollen zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum* (NBC) ‘Bekroond met Goud’. Reden voor een feestje!

Om deze gouden bekroning te krijgen is hard gewerkt door ons oliebollenteam. We zijn al vroeg begonnen met proefbakken, keuren en bijstellen. Tot we naar ons idee de perfecte oliebol te pakken hadden en die hebben we aangeboden aan de keurmeesters van het NBC waar ze op punten als smaak, vetgehalte en structuur werden onderzocht.

We zijn heel trots dat onze oliebollen met goud bekroond zijn. Wij vonden het een goede bol maar de keurmeesters hebben het voor het zeggen en de lat ligt best hoog. Een kroon op het werk van het oliebollenteam!

Producten die ‘Bekroond met Goud” worden, zijn terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl. Onze certificaten voor Met Goud bekroonde oliebollen kun je hier vinden: gevuld en ongevuld

Op deze website (onder 'ons vakmanschap') en op ons YouTubekanaal staat een filmpje waarin je kunt zien hoe deze ‘gouden’ oliebollen gebakken worden.

Wij verheugen ons op het bakken van deze heerlijke oliebollen bakken. We beginnen direct na de kerst met bakken en gaan door tot iedereen zo’n heerlijke ‘gouden’ bol heeft kunnen proeven op oudejaarsdag.


*Het Nederlands Bakkerij Centrum is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van het Bakkerij Centrum zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.
Appelflap
Roomboterbladerdeeg gevuld met een mengsel van frisse stukjes appel, krenten en rozijnen. Bedekt met knapperige laag grove suiker.
€ 1,70