Kinderfeestjes in de bakkerij.

Wil je een kinderfeestje geven in de bakkerij? Dat kan bij ons elke zaterdagmiddag*.

De feestjes worden gegeven door onze meest creatieve banketbakkers
en reken maar dat het een feestje wordt!

De plek in de bakkerij waar de kinderen werken, wordt gezellig versierd, de kinderen krijgen een vrolijk gekleurd schort aan en de jarige wordt extra in het zonnetje gezet. De kinderen mogen naar hartenlust koekjes bakken of koekgezichtje versieren. Daarna mogen ze ook nog cupcakes versieren met lekkere bakkerscrème en marsepein of marsepeinlolly's maken.

Je kunt er ook voor kiezen een taartje te maken. Dat is voor oudere kinderen erg leuk. Alle verjaardagsgasten maken dan een eigen taartje met marsepein versierd.

Werken in de bakkerij is erg leuk, de grote ovens en machines spreken altijd tot de verbeelding. Tussendoor schenken we limonade met iets lekkers om het feest compleet te maken.

De bakkerij is in Rijswijk (Heulweg 7), makkelijk bereikbaar en je kunt goed voor de deur parkeren. De feestjes in de bakkerij zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kosten zijn 15,- per kind (minimaal 8 kinderen of €120,-, in de bakkerij contant te betalen), waarvoor ze zich 2 uur creatief uitleven én lekkers mee naar huis mogen nemen. U kunt kiezen voor een feestje van 12:30 - 14:30 of van 15:00 - 17:00 uur.

Voor boekingen en informatie kunt u bellen naar 015-2158111 of mailen naar info@roodenrijs.nl.

Helaas is het bij ons niet mogelijk een lactosevrij of glutenvrij feestje te boeken. 

* LET OP, in de maand december en de eerste week van januari kunnen er in verband met de drukte rondom de feestdagen helaas geen kinderfeestjes in de bakkerij worden gegeven. Ook in de zomervakantie kunnen er geen feestjes worden gegeven. Onze excuses voor het ongemak.