Speculaastaartje

Volgens authentiek familierecept


Al zeggen we het zelf: onze speculaas is voortreffelijk van smaak. Dat komt door talloze factoren. We werken met authentieke (familie)recepten, waarbij alleen zuivere ingrediënten gebruikt worden. Zo wordt er bijvoorbeeld uitsluitend roomboter gebruikt voor onze speculaasproducten.

De gebruikte specerijen komen van J.S. Polak, een gerenommeerd kruidenspecialist. Zij stellen al jaren een eigen melange van kruiden en specerijen samen voor de Meesterbakker, waarbij de juiste verhouding nu nèt het geheim van de Meesterbakker is! Voor de onmisbare vulling gebruiken wij natuurlijk uitsluitend zuiver amandelspijs, grof gemalen, zodat de amandelen ook ècht te proeven zijn.

Van 1 t/m 13 oktober kunt u ons speculaastaartje weer proeven van 6.25 voor 4.95 

Ons Gevuld speculaastaartje is vanaf begin oktober tot en met Sinterklaas verkrijgbaar in onze winkels.
Boeren cake
ambachtelijke roomboter cake
€ 4,75
Ontbijtkoek
Dit product is bereid in een ruimte waar ook noten worden verwerkt, Ambachtelijke bakkersontbijtkoek naar traditioneel recept.
€ 2,35
Boterkoek
ambachtelijke boterkoek uiteraard met 100% roomboter
€ 4,50
Speculaas per 200 gram
€ 3,25

Recept: Brood-kaasmuffins

van oude boterhammen


Op zoek naar een lekker hartig hapje bij de borrel of brunch? En heb je nog een paar oude boterhammen over? Deze brood-kaasmuffins zijn net even wat anders, smaken heerlijk én zijn zo gemaakt. En heb je er een paar over? Stop ze dan in de brooddozen voor mee naar werk of school.
Lees verder
Brood-kaasmuffins