Paas inspiratie

Alles voor een smakelijk Pasen

Op dit moment is alles anders. Ook Pasen zal dit jaar niet hetzelfde als anders. We willen zo graag bij elkaar zijn deze dagen. Met familie of vrienden om de tafel. Helaas zal dat niet helemaal gaan zoals we zouden willen. En dat is heel erg jammer.

Onze bakkers maken wel allemaal lekkere Paas producten. Want hoe klein het clubje ook is, je kunt het toch een beetje feestelijk maken. Daar helpen we je bij de Meesterbakker graag bij.

Wat dacht je van onze heerlijke Paasbroden? Gevuld met krenten, rozijnen en zuiver amandelspijs? Gevlochten luxe broodjes, croissantjes en boterknopen. Mini desembroodjes en petit pain om zelf thuis af te bakken. Voor bij de koffie zijn er paas petit fours, advocaatcake, mojitotaart of vrolijke paas muffins.

Daarnaast is het natuurlijk toch leuk om de Paastafel extra gezellig aan te kleden. Met een zelfgemaakt Paasstukje en door de kinderen geknutselde eierdoppen.

Om jou te inspireren hebben Paasborden gemaakt op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een vrolijk Pasen. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.

Wij wensen jullie, ondanks alles, toch hele gezellige Paasdagen!

 
Koffiebroodje
Hollands koffiebroodje met banketbakkersroom, krenten en zoete fondant.
€ 1,40
Petit glace
Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje.
€ 0,70
Marsepein cake
Roombotercake gevuld met een laagje luchtige crème, bekleed met amandelmarsepein.
€ 6,75

Recept: Paasfondue

Kaasfondue in een vrolijk Paas-jasje!


Paasfondue? Dat is kaasfondue in een Paasjasje... Ben je nog op zoek naar een lekker receptje voor voor de Paasdagen? Zet dan deze lekkere Paasfondue op tafel. Iedereen zal smullen en ook de presentatie zal zeker in de smaak vallen.
Lees verder
Paasfondue

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!