Vrolijk Pasen

Alles voor een smakelijk Pasen

Paasontbijt? Paasbrunch? Paaslunch? Welk moment je ook kiest, je wilt je familie, vrienden en jezelf natuurlijk lekkere Paasproducten presenteren. Daar helpen we je bij de Meesterbakker graag bij. Wat dacht je van onze heerlijke Paasbroden? Gevuld met krenten, rozijnen en zuiver amandelspijs? En onze heerlijke Paastaartjes en -gebakjes? Als het dan geen vrolijk Pasen wordt!

Daarnaast is het natuurlijk leuk om de Paastafel extra leuk aan te kleden. Met een zelfgemaakt Paasstukje en door de kinderen geknutselde eierdoppen.

Om jou te inspireren hebben Paasborden gemaakt op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een vrolijk Pasen. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.

Wij wensen jullie hele gezellige Paasdagen!

 
Koffiebroodje
Hollands koffiebroodje met banketbakkersroom, krenten en zoete fondant.
€ 1,35
Petit glace
Luxe opgespoten koekjes. Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje
€ 0,70
Marsepein cake
Roombotercake gevuld met een laagje luchtige crème, bekleed met amandelmarsepein.
€ 6,75
Paas brood groot in doos
Heerlijk paasbrood van ongeveer 800 gram gevuld met rozijnen, krenten, noten, vruchten, amandelspijs. Verpakt in luxe doos.
€ 8,25

Recept: Paasfondue

Kaasfondue in een vrolijk Paas-jasje!


Paasfondue? Dat is kaasfondue in een Paasjasje... Ben je nog op zoek naar een lekker receptje voor voor de Paasdagen? Zet dan deze lekkere Paasfondue op tafel. Iedereen zal smullen en ook de presentatie zal zeker in de smaak vallen.
Lees verder
Paasfondue

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!