Aangenaam!

 

Aangenaam kennis te maken 

Wij zijn Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs. 

Een speciaal welkom aan de lezers uit De Lier; de plaats waar vanaf 5 oktober 2022 onze nieuwe winkel staat. We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten. Even voorstellen?  


Bakkersfamilie

De geschiedenis van Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs begint in 1885 toen Piet Roodenrijs een bakkerij opende aan het Plein in Wateringen. Van vader op zoon groeide de bakkerij door: Er kwamen winkels bij en er werd een moderne bakkerij gebouwd in Rijswijk. Familie Remmerswaal, zelf afkomstig van een bakkersfamilie uit Leidschendam, nam mei 2020 de bakkerij over van Arjan Roodenrijs.

Het bedrijf telt inmiddels 20 winkels in de regio Westland, Den Haag en Rijswijk. Brood en banket wordt elke nacht vers gemaakt in de bakkerij in Rijswijk. Vanuit daar wordt het naar de winkels gebracht zodat de winkels elke morgen weer gevuld zijn met kakelvers brood. In alle winkels staat een oven waar de hele dag door broodjes, croissants, snacks en koeken wordt gebakken. 

 

Meesterbakker

Wij zijn onderdeel van de Meesterbakker-groep. De Meesterbakkers zijn vier bakkerijen gevestigd in Rotterdam, Spijkenisse, Tilburg en Rijswijk, allen familiebedrijven met meerdere winkels. We dragen dezelfde huisstijl, werken samen op gebied van marketing en kopen gezamenlijk bepaalde grondstoffen en verpakkingen in. We houden het ambacht in ere en kijken met elkaar graag vooruit om kansen te zien in de toekomst. 


Edwin en Marja Remmerswaal

Haaglands volkoren
Fijn volkorenbrood.
Vanaf € 1,58
Saucijzenbroodje
per stuk Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 2,10
Knabbelstok
per stuk Hartige snack met Hollandse kaas. Favoriet als tussendoortje voor jong en oud.
€ 1,10
Gevulde koeken
per stuk Knapperige koek met echte amandelspijs.
€ 1,95

Recept: Croissant met rucola, brie

en Italiaanse kruiden


Om de perfecte croissant te maken zorgt de bakker voor lekker veel dunne laagjes knapperig deeg. In dit recept gaan we gewoon verder met die heerlijke laagjes stapelen. Want samen met plakjes brie en prosciutto wordt dit echt een broodje om je vingers bij af te likken.
Lees verder
Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham