Aardbeientaart


Ze zijn er (bijna) weer!

Heerlijke aardbeientaarten

Wij starten het aardbeienseizoen traditiegetrouw met onze aardbeientaart. Deze klassieker van verse aardbeien en banketbakkersroom op een heerlijke koekbodem is altijd een succes!

Zodra die heerlijke Hollandse aardbeien verkrijgbaar zijn gaan onze bakkers aan de slag. De aardbeien zijn lekker stevig en heerlijk zoet. Onze banketbakkers maken er verschillende soorten aardbeiengebak van. De klassieker is de aardbeientaart. Dat is een koekbodem gemaakt van hardewenerdeeg en meegebakken amandelspijs. Daarop een royale laag echte banketbakkersroom. Hierop worden de aardbeien gelegd, voorzien van een dun laagje vruchtengelei.  

 

Van 1 t/m 6 mei 2023

aardbeientaart in de aanbieding

van 8.95 voor 7.95


Om te vieren dat het aardbeienseizoen begonnen is. Geniet ervan! 

Aardbeien taartje
Heerlijke hardewener koekbodem gevuld met een laagje amandelspijs en banketbakkersroom, bedekt met verse Hollandse aardbeien.
€ 8,95
Polder zonne donker
Donker meergranenbrood met extra zonnepitten.
Vanaf € 1,98
Zacht puntje
Wit zacht broodje.
per 6 € 3,00
Bo rustiek smul pakket
10 mini desembroodjes in wit, bruin, donker en lichtmeergranen. Nog even knapperig afbakken op 200-220 graden, gedurende 5-7 minuten. Elke oven is anders.Kleine broodjes bakken korter dan grote.
per 10 € 4,50

Recept: Italiaanse broodsalade


Lekker en makkelijk, daar houden we van! Deze Italiaanse salade met rucola, basilicum en... brood is zo gemaakt en erg lekker.
Lees verder
Italiaanse broodsalade