Aardbeientaart


Ze zijn er weer!

Heerlijke aardbeientaarten

Wij starten het aardbeienseizoen traditiegetrouw met onze aardbeientaart. Deze klassieker van verse aardbeien en banketbakkersroom op een heerlijke koekbodem is altijd een succes!

Zodra die heerlijke Hollandse aardbeien verkrijgbaar zijn gaan onze bakkers aan de slag. De aardbeien zijn lekker stevig en heerlijk zoet. Onze banketbakkers maken er verschillende soorten aardbeiengebak van. De klassieker is de aardbeientaart. Dat is een koekbodem gemaakt van hardewenerdeeg en meegebakken amandelspijs. Daarop een royale laag echte banketbakkersroom. Hierop worden de aardbeien gelegd, voorzien van een dun laagje vruchtengelei.  

Van  3 t/m 15 mei 2021 is de aardbeientaart in de aanbieding van 7.50 voor 5.95.
Om te vieren dat het aardbeienseizoen begonnen is.  
Aardbeien taart
Heerlijke hardewener koekbodem gevuld met een laagje amandelspijs en banketbakkersroom, bedekt met verse Hollandse aardbeien.
€ 7,95
Polder pompoen
Donker meergranenbrood met pompoenpitten.
Vanaf € 1,68
Aardbei koffiebroodje
Koffiebroodje met gele room en verse aardbeien.
€ 1,75
Zomer koninkje
Hardewener koekbodem met banketbakkersroom en een verse Hollandse aardbei.Een super lekkere combinatie!
€ 1,75

Recept: Volkorenbrood met

hüttenkäse, aardbeien en bosbessen


Aardbeien zijn natuurlijk uitermate geschikt als broodbeleg. Op een witte boterham, al dan niet met een klein beetje suiker. Maar wat dacht je van dit recept voor één van onze volkorenboterhammen met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen? Wat een plaatje!
Lees verder
Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen