De leukste lunch


inspiratie

Lunchen doe je samen met de Meesterbakker

Lunchen doe je samen met de Meesterbakker. Wij bieden je inspiratie voor een gezonde, makkelijke en duurzame lunch om mee te nemen of om thuis van te genieten.

Recepten


Een verse boterham met kaas of pindakaas in de broodtrommel is natuurlijk lekker maar op den duur is de verrassing daar wel vanaf. Met een beetje creativiteit en inspanning kun je elke dag een verrassende lunch klaarmaken om mee te nemen naar school of naar het werk. Dat begint met de juiste ingrediënten. Vers brood van de Meesterbakker met lekker beleg.

Klik hier voor lekkere recepten

 

Verschillende broodsoorten


Breng variatie aan in de boterhammen die smeert. Meergranenbrood, volkorenbrood, brood met een maanzaad; er is genoeg te kiezen bij Meesterbakker Roodenrijs. Daarnaast kun je ook leuk variëren met bolletjes of puntjes en harde of zachte broodjes.  

Extraatjes


Af en toe een extraatje in de vorm van een krentenbol, croissantje of een kwarkbolletje is lekker en leuk. Niet elke dag want dan is het geen extraatje meer. Onverwacht  een keer een kaasbolletje aan te treffen in het broodblik is natuurlijk wel leuk. 

Groenten toevoegen


Op het brood bij het beleg een plakje komkommer, tomaat of een blaadje sla is simpel en snel. Losse snoeptomaatjes, reepjes paprika of schijfjes komkommer in een bakje erbij knabbelt lekker weg. Of maak eens een groentesmoothie met bleekselderij, avocado, peterselie en limoen. In zo'n handige beker neem je die zo mee.

Voordehap.nl


Door gebruik te maken van herbruikbare lunchtrommels en drinkflessen produceer je minder afval. Op de website www.voordehap.nl heb je heel veel keuze in hippe, leuke spulletjes voor de lunch die als milieuvriendelijk alternatief dienen en helpen bij het besparen van afval.
 

Zacht puntje
Wit zacht broodje.
€ 0,45
Knabbelstok
Verdraaid lekkere, hartige snack met kaas.
€ 0,70
Krentenbollen
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
€ 0,62
Frans stokbrood 3/4
Knapperig gebakken wit stokbrood op basis van desem. Door de desem droogt het stokbrood niet snel uit en is het lekker knapperig.
€ 2,00

Recept: Hartige lunchmuffins

met spek, ei en tomaatjes


Wat een verrassing om in je broodtrommel te vinden, deze lunchmuffins! Heb je nog brood van gisteren, dan maakt dat voor dit recept helemaal niets uit. Lekker hartig en makkelijk om te eten. Ook leuk voor de picknick!
Lees verder
Lunchmuffins met spek en ei