formule 1 gebak

Pitpoucen en racemuffins

Het gonst door Nederland; de Formule 1 race in Zandvoort nadert!
Onze bakkers maken hiervoor echt Formule 1 gebak. Flitsende racemuffins en snelle pitspoucen. Dat wordt smullend de race kijken.

In 2021 maakte we voor het eerst pitspoucen. Domien Veschuuren van Qmusic had dit opgepikt en vroeg de eigenaar van de bakkerij, Edwin Remmerswaal, om hierover te vertellen in de uitzending. Natuurlijk bracht Edwin een doos pitspoucen naar Domien om het hele Qmusic-team te trakteren. Via het YouTube-linkje kun je het stukje van deze uitzending beluisteren. 

Voorpret is de halve pret. Daarom maken wij de week voordat de Formule 1 in Zandvoort gereden wordt al toepasselijke cakejes namelijk onze racemuffins.

Cakejes, bedekt met een plakje marsepein en daarbovenop een handgemaakte chocolade decoratie. Deze racemuffins zijn 4 voor 5.95 dus je kunt er lekker met elkaar van gaan genieten.

Wat later in de week, op vrijdag en zaterdag, maken we pitspoucen. Een unieke tompouce, gevuld met slagroom, banketbakkers-room met een tikje Red Bull.


Dat maakt het kijken naar de race extra bijzonder!

Liever geen tompouce met energiedrank? Tijdens de actieperiode zijn de 'gewone' roze tompoucen oranje gekleurd. Speciaal om Max aan te moedigen! 

 

Racemuffins zijn verkrijgbaar van 21 t/m 26 augustus 2023.
Pitspoucen zijn verkrijgbaar op 25 en 26 augustus 2023.
Tijdens de actieperiode maken we helaas geen rumtompoucen. Onze roze tompoucen kleuren in deze dagen oranje.

Zacht puntje
Wit zacht broodje.
per 6 € 3,00
Croissants
per stuk Luchtige croissant met roomboter bereid.
€ 1,30
Knabbelstok
per stuk Hartige snack met Hollandse kaas. Favoriet als tussendoortje voor jong en oud.
€ 1,10
Eierkoeken
De lekkerste eierkoeken van de regio.
Vanaf per 6 € 4,80

Recept: Borrelbrood van desem

met kaas en rozemarijn


Met onze desembroden maak je zelf eenvoudig dit borrelbrood met kaas en rozemarijn. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk. Varieer er zelf lekker op los met de keuze van de kaassoorten. Dit brood is perfect voor bij de borrel of barbecue!
Lees verder
Borrelbrood met kaas en rozemarijn