Geslaagd?!

Dat mag gevierd worden

Hoera, de vlag mag uit! Wij hebben gebak en taart om dit feestje groot of klein te vieren. Wat een mijlpaal, eindelijk dat diploma binnen waar zo hard voor gewerkt is. 

De uitslag komt vaak 's middags en dan is er opeens taart nodig. 
Al onze winkels hebben daarom schildjes met 'Hoera, geslaagd!' erop op voorraad. Zo is in een handomdraai een gebakje of taartje feestelijk veranderd voor een geslaagd feestje. Vraag er gerust naar in de winkel. 

Vier je het feestje iets later of ben je zeker van je zaak? In onze winkels of in de webshop kun je ook een "Hoera, geslaagd!' taart van te voren bestellen voor acht personen. 

Gesort, creme gebak
Diverse soorten crèmegebakjes zoals Meesterlijke mokka's, kasteeltjes en hazelnootcrèmegebakjes.
€ 2,80
Geslaagd taart slagroom 8 personen
Hoera, geslaagd, hartelijk gefeliciteerd! Trakteer op heerlijke slagroomtaart. De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt voorzien van een 'Hoera, geslaagd' print op snoeppapier en feestelijk gedecoreerd met o.a. chocolaatjes, vers fruit en natuurlijk heel veel slagroom.
€ 19,20
Slagroomgebak ges,
Verschillende soorten slagroomgebakjes.
€ 2,80
Verwen slagroom taartje
Vanillecake gevuld en gedecoreerd met slagroom. Taart voor 4 personen.
€ 6,50

Recept: Broodsushi

met ons heerlijke witbrood


Sushi van brood? Jazeker! Vervang de rijst door een van onze lekkere witbroden, en smullen maar. Dit is een leuk recept voor bij een high tea, als borrelhapje of 'gewoon' eens een andere lunch dan anders. Itadakimasu!
Lees verder
Broodsushi