Ontbijt of tussendoor

Knapperig verse granola

Granola is een granenmengsel dat gegeten wordt met yoghurt of kwark. Het verschil met andere ontbijtgranen is dat het mengsel voor granola  geroosterd wordt met olie en een zoetmaker, zoals honing of fruitstrooop.

Onze granola maken we van havervlokken, gemengde noten, sesamzaad, lijnzaad, zonnepitten, kokosolie, kaneel, rozijnen, krenten en een schepje appelstroop.

Deze heerlijke mix van gezonde granen en zaden zijn erg lekker bij het ontbijt of als tussendoor na het sporten bijvoorbeeld.

In zakjes van 200 gram in onze winkels.

Mueslibolletje
Zacht volkorenbolletje gevuld met noten en vruchten, bedekt met geplette tarwe.
per 4 € 3,20
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
5,25
Volkoren-puntje
Zacht broodje op basis van volkorenmeel.
per 6 € 3,00
Haaglands volkoren
Fijn volkorenbrood.
Vanaf € 1,58

Recept: granola vlaflip

met granola en blauwe bessen


Onze granola is een mix van granen en zaden zoals tarwevlokken, pompoenpitten, havervlokken en zonnepitten met honing, amandelen, hazelnoten en vruchten (rozijnen). Het smaakt eigenlijk altijd... Bij het ontbijt, door de yoghurt of gewoon een handje tussendoor. Maar wist je dat je er ook een leuk en lekker toetje van kunt maken? Wat dacht je van deze spelt granola vlaflip met blauwe bessen? Ook leuk voor bij een brunch of high tea.
Lees verder
Granola vlaflip