Weg met de plastic wegwerpfles!

Wij zijn gratis drinkwaterpunt

Heb je onderweg dorst? Zorg dat je bij onze winkels in de buurt blijft. Wij zijn namelijk ‘Gratis Drinkwaterpunt' en onderdeel van het gratis drinkwater netwerk.

Dit houdt in dat iedereen met een herbruikbare fles of beker bij ons gratis kraanwater kan krijgen. Vraag het even aan de verkoopster achter de toonbank en zij vult jouw flesje met fris kraanwater. Kom je bij ons even aan een tafeltje zitten? Dan gaat dit niet op, gratis drinkwater gaat niet over tafelwater.

Door Gratis Drinkwaterpunt te zijn willen we het gebruik van eenmalige bruikbare flesjes, blikjes en bekertjes willen terugdringen en zwerfafval verminderen.

Er is een netwerk van ‘Gratis Drinkwaterpunten’ opgezet dat steeds verder groeit. De doelstelling hiervan is het gebruik van plastic wegwerpflesjes water terug te dringen tot 10% van het huidige gebruik in  2020.

 
Croissants
per stuk Luchtige croissant met roomboter bereid.
€ 1,30
Tompouce
Knapperig bladerdeeg gevuld met een banketbakkersroom en bedekt met een dikke laag roze fondant.
€ 2,50
Oberlander wit desem (d)
Een brood op basis van Franse tarwebloem, roggebloem en levain.
€ 3,95
Krentenbollen
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
per 6 € 4,20

Recept: Stoere tosti's

van stoer desembrood


Desembrood... Wist je dat je daar hele stoere tosti's van kunt maken? Bijvoorbeeld met kaas en salami. Of met mozzarella, pesto en rauwe ham. Kies je favoriete desembrood en lekker beleg en beleggen maar! Organiseer eens een tosti-lunch voor je vrienden!
Lees verder
Stoere tosti's van desembrood