Ons hele assortiment

Kerstvers op tafel

Ook voor kerst geldt: planning is alles! En heb je je keus gemaakt dan wil je je lekkers misschien vooraf bestellen. Dan kun je gebruik maken van onze Kerstbestellijst.

Kerstbestellijst
Op onze Kerstbestellijst hebben we alvast het grootste gedeelte van ons heerlijke Kerstassortiment op een rijtje gezet. Verder kun je de lijst aanvullen met andere producten die je nodig hebt. Je kunt de lijst ophalen in één van onze winkels of je download een printvriendelijke versie hier.

De uiterste inleverdatum van de Kerstbestellijst is woensdag 22 december. In overleg met de verkoopster wordt een tijdslot afgesproken om de bestelling op te halen. Voor een juiste en snelle afhandeling worden alle bestellingen vooraf afgerekend.

Webshop
Je kunt ook bestellen via onze webshop. Hier vind je ons volledige assortiment. Vul op je gemak je winkelmandje, reken direct af en haal je bestelling op in de winkel van je keuze of laat het bezorgen.
Bestellingen voor kerst in de webshop kunnen tot woensdag 22 december 13:00 uur geplaatst worden.

Let op: op eerste en tweede Kerstdag zijn onze winkels gesloten.
Kerst chocolade framboos 6-8
Feestelijke frambozen-witte chocolade bavaroisetaart met kerstdecoratie. Verkrijgbaar vanaf 10 december. Tip: Kan thuis een week bewaard worden in de vriezer. 24 uur van te voren laten ontdooien in de koelkast.
€ 12,50
Kerst krans de luxe
Roomboterbladerdeeg gevuld met zuivere amandelspijs en amarenekersen, gedecoreerd met kerstdecoratie.
€ 11,95
Goudlabel stol (700 gram)
Paasstol, gevuld met noten, vruchten, kruiden, amandelspijs en amarenekersen, overgoten met witte chocolade. Verkrijgbaar vanaf 10 december.
€ 9,95
Petit glace
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje. Verkrijgbaar vanaf eind week 49.
Vanaf per 12 € 7,76

Recept: Mini tosti's met truffelmayonaise

Een feestelijk voorgerecht.

Dit kleine voorgerechtje zal zeker in de smaak vallen! Voor de kinderen lekker herkenbaar en toch feestelijk door de vorm. Een ideale start van jouw diner.
Lees verder
Mini tosti's met truffelmayonaise