Ons hele assortiment

Kerstvers op tafel

Nog even de laatste cadeautjes kopen, de kerstboom extra versieren en de tafel gezellig dekken... De Kerstdagen zijn erg gezellig, maar meestal vragen de voorbereidingen veel van je tijd. Om je een handje te helpen om in ieder geval je Kerstbrood en -banket op tijd in huis te hebben, zonder iets te vergeten, hebben wij een handige Kerstbestellijst gemaakt. Je bestellingen doorgeven via onze webwinkel kan natuurlijk ook.

Kerstbestellijst
Op onze Kerstbestellijst hebben we vast een deel van ons heerlijke Kerstassortiment opgesomd. Verder kun je de lijst aanvullen met alle producten uit ons assortiment. je kunt een Kerstbestellijst ophalen in een van onze winkels naar keuze, of je kunt een printvriendelijke versie van de Kerstbestellijst hier downloaden.

De uiterste inleverdatum van de Kerstbestellijst is vrijdag 21 december voor 16:00 uur.


Webshop
Je kunt je bestelling natuurlijk ook plaatsen via onze webshop. Hier vind je ons volledige assortiment. Vul op je gemak je winkelmandje, reken direct af en haal je bestelling op in een van onze winkels op de door jou gekozen datum.

Let op: op Eerste en Tweede Kerstdag zijn onze winkels gesloten.
 
Kerst cadeautaartje chip 4-6 pers
Kersttaart gevuld met chipolatavulling, afgemaakt met marspein en sfeervolle kerstdecoratie.
€ 8,18
Kerst krans de luxe
Roomboterbladerdeeg gevuld met zuivere amandelspijs, gedecoreerd met kerstdecoratie.
€ 11,26
Goudlabel stol (700 gram)
700 gram Meesterlijke kerststol, gevuld met noten, vruchten, kruiden, amandelspijs en amarenekersen, overgoten met witte chocolade.
€ 9,20
PETIT GLACE
Luxe opgespoten koekjes. Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje
€ 0,70

Recept: Kaas Vulkaantjes 

Mini kaasfondue uit een broodkommetje.

Voor iedereen een eigen kaasfondue! Het bakje maak je van een hard, bruin bolletje en de vulling is heel gemakkelijk te maken met roomkaas en bouillon. En dan lekker dippen met tomaatjes, druiven en stukjes brood.
Lees verder
Kaas Vulkaantjes