Koekblik

Koekje erbij?

We hebben een uniek koekblik laten maken en deze week krijg je dit gratis bij aankoop van een pakje warenhuisjes of speculaasjes. op = op

Herfst, de tijd van het jaar om lekker binnen te blijven met een kop thee en.... een koekje! Daarom hebben wij een koekblikje laten maken waar een pakje van onze vers gebakken koekjes precies in past. Het risico dat je het pakje in één keer leeg-eet is dan ook wat minder groot. Want we willen wel een lekker koekje eten maar ook op de lijn letten, niet waar?

Van 7 t/m 12 oktober 2019 krijg je het blikje gratis bij aankoop van een pakje warenhuisjes of speculaasjes.

Warenhuisjes: Deze roomboterkoekjes zijn geïnspireerd op Westlands' trots; de warenhuizen. Veilig onder het glazen dak groeien en bloeien Westlandse producten van uitstekende kwaliteit. Net als deze koekjes, ontstaan uit vakmanschap.

Speculaasjes: Speculaas gemaakt naar traditioneel familierecept met heerlijke kruiden en verse roomboter. Met of zonder amandelschaafsel.

Voor het blikje geldt: op = op
 

 

Speculaas per 200 gram
Ambachtelijk gebakken speculaas bereid met roomboter.
€ 3,50
Gevulde koeken
knapperige koek met echte amandelspijs
€ 1,70
Warenhuisjes 200 gram
heerlijke Westlandse koekjes
€ 4,25
Amandelbroodje
Zoet broodje gevuld met zuivere amandelspijs.
€ 1,70

Recept: Hartige lunchmuffins

met spek, ei en tomaatjes


Wat een verrassing om in je broodtrommel te vinden, deze lunchmuffins! Heb je nog brood van gisteren, dan maakt dat voor dit recept helemaal niets uit. Lekker hartig en makkelijk om te eten. Ook leuk voor de picknick!
Lees verder
Lunchmuffins met spek en ei