goed gedaan

Kratten voor KIKA

Eén van onze bakkers verkocht onze oude broodkratten via Marktplaats en haalde 1315 euro op voor KIKA. Wat een topper!

In onze bakkerij in Schiedam gebruikten wij naast de moderne broban-kratten (lage kratten met een beugel) ook ouderwetse Sonneveld kratten (in verschillende hoogten). Twee jaar geleden hebben we de beslissing genomen om enkel nog de broban-kratten te gebruiken, waardoor de Sonneveld-kratten overbodig werden. Omdat deze kratten niet veel waard zijn (steeds minder bakkerijen gebruiken ze), wilden we ze laten afvoeren.

Onze broodbakker Erik Renner zag er wel waarde in. Hij kwam met het voorstel dat hij de kratten wel wilde verkopen en vroeg of wij het ermee eens waren dat de opbrengst naar Kika zou gaan. Dit vonden wij een goed plan. Een aantal maanden verder waren wij van onze kratten af en had Erik € 1315,- opgehaald voor Kika. Dit bedrag hebben wij onlangs aan Kika overgemaakt.

Kika liet ons weten dat ze met dit bedrag weer meer onderzoek kunnen doen naar kinderkanker. En dat is belangrijk. Want op dit moment geneest 81% van alle kinderen die kanker hebben. Dat betekent dat 19% niet beter wordt. Dat moet en dat kán beter! 

De wetenschappelijke onderzoeken die KiKa financiert hebben als doel om betere behandelingen, een grotere genezingskans en een betere kwaliteit van leven voor kinderen met kanker te realiseren.
 
Natuurlijk is er nog veel onderzoek en dus geld nodig om deze doelstellingen te halen. Wil je ook wat bijdrage aan onderzoek naar kinderkanker? Kijk op kika.nl hoe dat kan.

Zacht puntje
Wit zacht broodje.
per 6 € 3,00
Verwen chocolade taartje
Chocolade kapsel, gevuld met luchtige chocolade bavaroise en overgoten met chocoladecanache. Taart voor 4 personen.
€ 6,95
Croissants
per stuk Luchtige croissant met roomboter bereid.
€ 1,30
Verwen mokka taartje
Dubbel gevuld met luchtige mokkacrème en feestelijk gedecoreerd. Taart voor 4 personen.
€ 6,95

Recept: Broodje hamburger XL

Dat is lekker!

Deze hamburger XL is heel geschikt voor mensen die normaal wel twee broodjes hamburger lusten! Je kunt variëren met broodsoorten en er zoveel beleg op doen als je wilt.
Lees verder
Hamburger XL