Meesterbakkers voor Skate4AIR

Bijdrage Meesterbakkers maar liefst €8.403


Skate4AIR 2018 is officieel afgesloten met de overhandiging van de cheque van Skate4AIR aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) met daarop de totale opbrengst van deze editie.

Dit jaar is er door alle deelnemers van Skate4AIR maar liefst €416.164 opgehaald. Hieraan hebben de Meesterbakkers €8.403 bijgedragen. Inmiddels is het een mooie traditie. Begin van het jaar bakt uw Meesterbakker Skate4AIR cake, een winterse kruidencake waarvan 1 euro per verkochte cake naar het goede doel gaat.
 

Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten ruim 200 Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en lieten zich hiervoor sponsoren. Ook een groep schaatsers uit Westland schaatste mee, waaronder Meesterbakker Arjan Roodenrijs.

Appeltaartje 6 pers,
met Hollandse appels.
€ 6,95
Boeren cake
ambachtelijke roomboter cake
€ 4,75
Marmer cake
ambachtelijke roomboter cake met chocolade
€ 4,95
Vruchten cake
ambachtelijke roomboter cake met vruchtjes
€ 4,95

Recept: Spelt eierkoek met een frisse

zomerse rood fruit spread


Bij de Meesterbakker hebben we naast de naturel variant ook spelt eierkoeken. Beide hebben ze hun eigen smaak. Om deze lekkere en gezonde tussendoortjes om te toveren in een feestje, hebben we een recept voor een frisse rood fruit spread. Dat combineert heerlijk bij de nootachtige smaak van onze spelt eierkoeken.
Lees verder
Spelt eierkoek met rood fruit spread