Meesterbakker Roodenrijs steunt Skate4AIR

Bakken en schaatsen voor het goede doel.

Elk jaar bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die heerlijk smaakt én een bijdrage levert aan het goede doel. Wij dragen namelijk de volledige opbrengst af aan Skate4AIR en hiermee steunen wij onderzoek naar Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte.

Al jaren schaatst bakker Arjan Roodenrijs zelf mee met Skate4AIR in Oostenrijk of in Zweden. Bovendien stimuleert en motiveert hij mensen uit zijn omgeving om, op wat voor manier dan ook, zich in te zetten voor Skate4AIR.
 

Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren. Ook een groep schaatsers uit Westland schaatste mee, waaronder Meesterbakker Arjan Roodenrijs.

Wat de editie van Skate4AIR in 2019 heeft opgebracht, horen we vrijdag 8 maart. Hartelijk dank voor alle bijdrages; we waarderen dit enorm en je helpt het onderzoek naar CF voort te zetten.


Sponsors

 
De volledige opbrengst van de cake kunnen wij afdragen door de sponsorbijdragen van talloze bedrijven en sympatisanten, waar wij heel dankbaar voor zijn. Om er een paar te noemen: Zeelandia Bakkerijgrondstoffen – Zierikzee, Quadraat Drukwerk, Oud-Beijerland en W&R etiketten – Tilburg. Deze organisaties staan elk jaar weer voor ons klaar als we om een bijdrage vragen en dat waarderen wij ontzettend. Samen sterk voor SKATE4AIR!

Skate4air aap wit
Zoek je bijvoorbeeld nog een leuk (kraam)cadeautje? Door de aapjes te kopen of te verkopen steun je de NCFS. Ze zijn er in drie kleuren. De aap die u hier bestelt is WIT, de rechtse aap. Alle opbrengst is voor Cystic Fybrosis patienten, bedankt voor uw steun!
€ 8,00
Skate4air cake
€ 4,95
Skate4air skaty
Deze pinguïn, Skaty genaamd, is de mascotte van Stichting Skate4AIR. Deze stichting zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar taaislijmziekte, Cystic Fibrosis. Meer informatie op www.skate4air.nl Bedankt voor uw steun!
€ 9,95
Skate4air aap bruin
Zoek je nog een leuk (kraam)cadeautje? Door de aapjes te kopen of te verkopen steun je de NCFS. Ze zijn er in drie kleuren. De aap die u hier bestelt is BRUIN, de linkse aap. Alle opbrengst is voor Cystic Fybrosis patienten, bedankt voor uw steun!
€ 8,00

Recept: Hartige wentelteefjes

met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas


Voor wentelteefjes bestaat eigenlijk geen duidelijk recept. Het is een gerecht dat in verschillende Europese landen voorkomt onder diverse namen. Voor deze hartige variant kun je een willekeurig broodsoort gebruiken, net wat er over is en wat je lekker vindt!
Lees verder
Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas