Meesterbakker Roodenrijs steunt Skate4AIR

Bakken en schaatsen voor het goede doel

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren. 

Al jaren schaatst bakker Arjan Roodenrijs zelf mee met Skate4AIR in Oostenrijk of in Zweden. Bovendien stimuleert en motiveert hij mensen uit zijn omgeving om, op wat voor manier dan ook, zich in te zetten voor Skate4AIR.


Het schaatsevenement is voor 2021 afgelast. Onderzoek naar CF gaat onverminderd door.
Om dit te steunen bakken wij ook dit jaar Skate4AIR cake om geld in te zamelen. 


Skate4AIR cake

Elk jaar bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die heerlijk smaakt én een bijdrage levert aan het goede doel. Wij dragen namelijk de volledige opbrengst af aan Skate4AIR en hiermee steunen wij onderzoek naar Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte.
 

Sponsors

De volledige opbrengst van de cake kunnen wij afdragen door de sponsorbijdragen van talloze bedrijven en sympathisanten, waar wij heel dankbaar voor zijn. Om er een paar te noemen: Zeelandia Bakkerijgrondstoffen – Zierikzee, Quadraat Drukwerk - Oud-Beijerland en W&R etiketten – Tilburg. Deze organisaties staan elk jaar weer voor ons klaar als we om een bijdrage vragen en dat waarderen wij ontzettend. Samen sterk voor SKATE4AIR!

Polder korn
Ons meest populaire donker meergranenbrood.
Vanaf € 1,68
Gevulde koeken
knapperige koek met echte amandelspijs
€ 1,70
Slagroomgebak ges,
Verschillende soorten slagroomgebakjes.
€ 2,42
Harde bol bruin + zonnepit
Bruin hard broodje met zonnepitten bedekt.
Vanaf per 5 € 0,50

Recept: Stoere tosti's

van stoer desembrood


Desembrood... Wist je dat je daar hele stoere tosti's van kunt maken? Bijvoorbeeld met kaas en salami. Of met mozzarella, pesto en rauwe ham. Kies je favoriete desembrood en lekker beleg en beleggen maar! Organiseer eens een tosti-lunch voor je vrienden!
Lees verder
Stoere tosti's van desembrood