Nieuwe naam

 

Nieuwe naam, 
vertrouwde kwaliteit 

Wij heten voortaan Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs. Dit is een logisch gevolg van de overname van onze bakkerij door de familie Remmerswaal een jaar geleden. Behalve de naam verandert er weinig.


Bakkersfamilie


Familie Remmerswaal nam een jaar geleden de bakkerij over van Arjan Roodenrijs. Ze zijn trots op de overname van Meesterbakker Roodenrijs. Bakkerij Remmerswaal is in 1946 opgericht in Leidschendam en heeft in de loop der tijd een moderne bakkerij gebouwd in Schiedam vanwaar, naast de twee eigen winkels, met name de zakelijke klant bediend wordt. De directie bestaat uit de derde generatie Remmerswaal. Richard en Nancy Remmerswaal regelen alles in de bakkerij in Schiedam en Edwin en Marja Remmerswaal hebben de dagelijkse leiding over de bakkerij in Rijswijk op zich genomen.

 


Edwin en Marja Remmerswaal


Nieuwe naam


De overname vond al in mei 2021 plaats. Vanaf dat moment is familie Remmerswaal vol enthousiasme aan de slag gegaan om de bakkerij, de mensen en de producten te leren kennen. Inmiddels zijn ze helemaal thuis in het reilen en zeilen van de bakkerij en de winkels. De twee Remmerswaal-winkels in Leidschendam en Schiedam zijn inmiddels al in een Meesterbakker jasje gestoken en dragen de nieuwe naam. Ook de negentien Roodenrijs-winkels worden de komende maanden aangepast. Het logo met de nieuwe naam zal zo op alle gevels en verpakkingen verschijnen.


Vertrouwde kwaliteit


Behalve de naam verandert er weinig. Dezelfde bakkers maken nog steeds dezelfde producten in dezelfde bakkerij met dezelfde passie. De subtitel blijft ‘Proef het verschil…’, want de familie Remmerswaal gelooft dat onderscheidende kwaliteit het verschil maakt.


 

Haaglands volkoren
Fijn volkorenbrood.
Vanaf € 1,70
Saucijzenbroodje
per stuk Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 2,30
Knabbelstok
Afgebakken per stuk / Bake off per 10 Hartige snack met Hollandse kaas. Favoriet als tussendoortje voor jong en oud.
€ 1,30
Gevulde koeken
per stuk Knapperige koek met echte amandelspijs.
€ 2,10

Recept: Croissant met rucola, brie

en Italiaanse kruiden


Om de perfecte croissant te maken zorgt de bakker voor lekker veel dunne laagjes knapperig deeg. In dit recept gaan we gewoon verder met die heerlijke laagjes stapelen. Want samen met plakjes brie en prosciutto wordt dit echt een broodje om je vingers bij af te likken.
Lees verder
Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham