Oliebollen voor vrijwilligers

oliebollen voor vrijwilligers

Welke vrijwilligersorganisatie nomineer jij?

Vrijwilligers: Wat zouden we zonder deze prachtige mensen moeten? Ze staan altijd klaar voor de organisatie waar ze zich voor inzetten. Vanuit de kerstgedachte ‘Doe iets voor een ander’ willen wij (namens jou) vrijwilligers in het zonnetje zetten. 

 

Actie afgelopen - hartelijk dank voor het nomineren!

Op onze Facebookpagina hebben we een fotoalbum gemaakt met alle foto's van de vrijwilligers die gesmuld hebben van onze oliebollen. Wij danken onze klanten hartelijk voor het nomineren!Welke vrijwilligersorganisatie verdient volgens jou gratis oliebollen? Van 9 t/m 24 december kunnen onze klanten een vrijwilligersorganisatie nomineren voor heerlijke verse oliebollen van Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs.  Bij elke aankoop in een van onze winkels mag je een kaartje meenemen. Die kun je (thuis op je gemak) invullen en vervolgens weer in de winkel in de daarvoor bedoelde inleverbox doen.

Op dinsdag 27 december wordt in elke Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs winkel een winnaar geselecteerd door onze winkeldames en -heren. De winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht. Op 30 december mogen de winnaars de oliebollen ophalen in de winkel en persoonlijk overhandigen aan de door hem of haar genomineerde vrijwilligersorganisatie.

Lees hier de actievoorwaarden die op deze actie van toepassing zijn.

Borrelhapjes doosje per 9
Lekkere hartige bladerdeeghapjes, 9 stuks in een doosje.
Vanaf € 6,75
Bo witte stokjes
3 witte stokbroodjes in een zakje om zelf thuis af te bakken. Ideaal om op voorraad te hebben voor bij de lunch, borrel of diner.
per 3 € 2,70
Saucijzenbroodje
per stuk Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 2,10
Zoutjes 125 gram gesort,
Diverse soorten roomboterzoutjes met o.a. kaas, sesamzaad, maanzaad of halve amandelen.
€ 5,75

Recept: Kerststolpudding met caramelsaus 


Feestelijk toetje voor de Kerst. Kerstpudding gemaakt van Kerststol. Serveer het met caramelsaus en een bolletje vanille-ijs en je Kerstdessert is af.
Lees verder
Kerststolpudding