Onze herbruikbare broodzak

Verminder plastic verpakkingen

Herbruikbare broodzak van biologisch katoen.

Wil je minder plastic gebruiken? Probeer de herbruikbare broodzak van Bag Again. Deze is gemaakt van biologisch katoen en je kunt je brood hier prima in vers houden.
 
We gebruiken in de bakkerij best veel plastic voor het verpakken van onze producten. Dat is nodig om de producten in de winkel vers aan te bieden en om het thuis vers te houden. Omdat de vervuiling door plastic aan ons hart gaat, kijken we kritisch naar plastic verpakkingen. We zoeken naar alternatieven en wegen af of deze minder milieubelastend zijn. Ook bekijken we of we nuttige veranderingen kunnen aanbrengen in de afvalstroom.

Voor grootbrood is er een oplossing die duurzaam is: de herbruikbare broodzak. Grootbrood verpakken we pas in de winkel als het brood (desgewenst) gesneden is. Daarom is het uitermate geschikt voor deze herbruikbare broodzak. Deze zak neem je steeds mee naar de winkel als je brood gaat halen en kan talloze malen gebruikt worden. De zak kan in de vriezer en in de wasmachine en gaat jaren mee.

Het is even wennen maar het scheelt heel veel plastic zakken. Het proberen waard!
Polder korn
Ons meest populaire donkere brood.
Vanaf € 2,05
Half bag again
Duurzame broodzak gemaakt van biologisch katoen. Perfect vervanger voor de plastic broodzakken. Neem deze broodzak mee en wij verpakken het brood hierin. Keer op keer te gebruiken, eenvoudig te wassen en brood blijft heerlijk vers in deze zak. Geschikt voor een half brood.
€ 3,95
Desembrood (d)
Op basis van eigen desemcultuur bakken we dit desembrood. Het brood is vol van smaak, heeft een heerlijk krokante korst en blijf lang mals.
€ 4,50
Bag again
Duurzame broodzak gemaakt van biologisch katoen. Perfect vervanger voor de plastic broodzakken. Neem deze broodzak mee en wij verpakken het brood hierin. Keer op keer te gebruiken, eenvoudig te wassen en brood blijft heerlijk vers in deze zak. Geschikt voor heel brood.
€ 5,95

Recept: Broodcroutons

van oude boterhammen


Broodcroutons zijn ideaal om restjes oud brood weg te werken. Je eet ze bij de soep, salade of als knabbeltje bij de borrel. Het geheim van de ultieme crouton is de knoflookolie als basis. Vervolgens kun je er lekker op los variëren met verschillende toevoegingen. We geven je graag een paar voorbeelden.
Lees verder
Broodcroutons