Slager & bakker werken samen aan

De lekkerste saucijzenbroodjes

 
Onze saucijzenbroodjes zijn onovertroffen. Wat is het geheim? We maken ze van vers gehakt van de lokale slager, maken dit op smaak volgens authentiek recept en bakken ze vervolgens vers af in de winkeloven. En dat proef je!

Al ruim tien jaar maken we samen met Keurslagerij Warmenhoven uit Wateringen saucijzenbroodjes. Zij zorgen voor het gehakt, wij maken er een broodje van. We vinden deze bijzondere samenwerking heel gewoon, maar merken aan reacties van anderen dat dit leuk bevonden wordt.


Filmpje


Dat bracht ons op het idee om eens een filmpje te laten maken waarin we laten zien hoe ons saucijzenbroodje gemaakt wordt. In de Vers Vijf in Wateringen zitten we onder één dak. Het gehakt van ‘de buurman’ is van hoge kwaliteit en lekker vers, dus voor ons is het logisch dat we dat gebruiken.


Goed vlees


Het gehakt wordt speciaal voor ons gemaakt van de ene helft mager rundvlees van Hoeve de Groenzoom en de andere helft varkensvlees. De bakker maakt het gehakt op smaak en verwerkt het in een broodje van bladerdeeg.
Saucijzenbroodje
Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 1,95
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
Vanaf € 1,85
Kaas ragout snack
Hartig broodje gevuld met huisgemaakte kaasragout.
€ 1,95
Ontbijtkoek
Ambachtelijke bakkersontbijtkoek naar traditioneel recept.
€ 2,95

Recept: Pittige paprika hummus

voor bij de borrel


Brood met een lekkere kruidenboter of tapenade smaakt natuurlijk heerlijk bij de borrel, maar verras je borrelbezoek eens met deze zelfgemaakte pittige paprika hummus! Het smaakt heerlijk en ziet er prachtig uit op de borreltafel.
Lees verder
Pittige paprika hummus