Openingstijden Koningsdag

oranje boven

Op Koningsdag zijn wij geopend 

Op Koningsdag zijn wij zoals altijd in de ochtend geopend met oranje gebak. Omdat Koningsdag dit jaar op zaterdag valt, bakken we ook een aantal soorten vers brood.

 

Openingstijden

Al onze winkels zijn geopend op Koningsdag. Check de openingstijden voor Koningsdag via deze link naar de informatie op onze website naar alle reguliere openingstijden en de openingstijden rondom feestelijke dagen. Kies voor je favoriete Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs winkel en je weet wanneer je terecht kunt voor een verse oranje tompouce. We hebben alle winkels in onderstaand overzicht nog even op een rijtje gezet met de tijden wanneer deze winkels geopend zijn op Koningsdag.


Koningsdag assortiment

Bij sommige winkels is het vrijmarkt in de straat. Daar hebben wij dan ook gezellig een kraam voor de deur als een extra uitgiftepunt voor de oranje tompoucen en de oranje soezen. Ook bieden wij op Koningsdag lekkere snacks zoals saucijzenbroodjes, kaasragoutbroodjes, hamkaascroissants, pizzabroodjes, oranje donuts, oranje muffins, gevulde koeken en American cookies.

- Brood 
We bakken een aantal soorten brood op Koningsdag. De volgende broodsoorten komen voor Koningsdag uit onze oven:
  • Wit plaatbrood
  • Tarwe plaatbrood
  • Haaglands volkorenbrood
  • Duinen original
  • Polder Korn
  • Sesam Volkoren. 
Heb je een vaste broodbestelling op zaterdag, dan komt deze te vervallen. Je kunt met de verkoopsters afspreken of je een alternatieve bestelling wilt plaatsen met het brood dat we voor deze dag bakken.
 
- Broodjes
We verkopen veel soorten zachte broodjes zoals zachte witte puntjes, krentenbollen, volkoren puntjes, eierkoeken en mini broodjes. Harde broodjes bakken we in de winkels zoveel als nodig.

- Oranje gebak 
Uiteraard maken we heel veel verse oranje tompoucen gevuld met echte banketbakkersroom. De oranje tompoucen zijn vrijdag 26 en zaterdag 27 april in de aanbieding; 4 voor 9,95. Ook maken we veel oranje soezen gevuld met slagroom. De crèmegebakjes zoals kasteeltjes en mergpijpjes kleuren ook oranje deze dagen. Er is een oranje taart met sinaasappelbavaroise en oranje dontus en muffins. 

- Snacks 
Snackbroodjes zoals saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kipsatehbroodjes en kipkerriebroodjes en allerlei soorten croissants worden vers in de winkel afgebakken.


Webshop-bestellingen

De webshop is voor die dag gesloten. Heb je voor deze dag een (verjaardags)taart nodig? Overleg dit zo snel mogelijk in onze winkels of mail naar info@roodenrijs.nl.


Taartje v/d maand
Sinaasappelbavaroise met chocolade.
€ 9,50
Kaas ragout snack
per stuk Hartig broodje gevuld met huisgemaakte kaasragout.
€ 2,30
Wit plaat
Brood bereid met eerste kwaliteit witte bloem.
Vanaf € 1,65
Croissants
per stuk Luchtige croissant met roomboter bereid.
€ 1,40