Superstollen

Dat is nog eens een Superstol!

Onze superstol is een kerststol gevuld met drie (!) rollen amandelspijs, amarenenkersen, vruchten, noten en kruiden. Bovendien is deze stol met GOUD bekroond door speciale keurmeesters.

De Superstol wordt al sinds 2014 gebakken door bakkerij Remmerswaal en is zo lekker dat hij niet mag ontbreken in de winkels van Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs. Deze malse Kerststol is gevuld met drie (!) rollen amandelspijs, wat de stol in één klap uniek maakt. Daarnaast hebben de bakkers nog vruchten, noten, stukjes bitterkoekjes en amarenekersen toegevoegd aan het deeg. En daarmee zijn we er nog niet! De Superstol is bedekt met een mengsel van krokante amandelschaafsel, grove suiker en een klein beetje sesamzaad, wat een heerlijke smaak geeft. Door al die vulling weegt de Superstol maar liefst 1500 gram.

Bekroond met GOUD


Een team van ervaren en onafhankelijke keurmeesters van Foodbase hebben de Superstol onlangs kritisch gekeurd en bekroond met GOUD. Een Gouden Bekroning is niet voor elk product weggelegd. Alleen de beste broden, gebakjes en andere lekkernijen van de bakker verdienen deze eer! Ambachtelijke bakkers kunnen hun producten laten keuren door de onafhankelijke keurmeesters van FoodBase. Zij keuren de producten op verschillende aspecten waaronder smaak, malsheid en kleur. Alleen producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, mogen de titel 'Bekroond met Goud' dragen. 

Borrelhapjes doosje per 9
Lekkere hartige bladerdeeghapjes, 9 stuks in een doosje.
Vanaf € 6,75
Bo witte stokjes
3 witte stokbroodjes in een zakje om zelf thuis af te bakken. Ideaal om op voorraad te hebben voor bij de lunch, borrel of diner.
per 3 € 2,70
Saucijzenbroodje
per stuk Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 2,10
Zoutjes 125 gram gesort,
Diverse soorten roomboterzoutjes met o.a. kaas, sesamzaad, maanzaad of halve amandelen.
€ 5,75

Recept: Stoofperen smoothie

met speculaas


Deze smoothie met stoofpeertjes, kaneel, Griekse yoghurt en speculaaskruiden past perfect bij de decemberfeesten. Hartverwarmend lekker!
Lees verder
Stoofperen smoothie