tuinconfetti

De zomer vier je samen met de Meesterbakker

Tuinconfetti zijn gemixte bloemzaadjes in vrolijk gekleurde rondjes van papier. Deze krijg je van ons bij je aankopen en hiermee kun je een ander weer vrolijk maken. Wie verdient jouw tuinconfetti? 

Dat wordt een gezellige boel in de achtertuin of op het balkon. Eerst strooi je vrolijk gekleurde confetti uit en een poosje later kun je genieten van vrolijk gekleurde bloemen. Vanaf maandag 29 juni krijgt iedereen bij besteding van 7.50 euro of meer 1 zakje tuinconfetti cadeau. Hierbij geldt: op=op!

Wat is tuinconfetti?

Tuinconfetti zijn gekleurde confettirondjes van biologisch afbreekbaar papier met daarin zomerbloemenzaadjes. Deze confetti kan zowel in de tuin als in een pot op het balkon worden gestrooid. Natuurlijk kan het ook in de berm of op een ander stukje openbare grond.

Samen de zomer vieren. 

Je krijgt dus een zakje tuinconfetti bij je aankopen. Dit zakje kun je geven aan iemand die dit verdient. Bijvoorbeeld aan de buurvrouw die in deze gekke tijden wat vaker alleen thuiszit. Of aan ouders die tijdens het thuisonderwijs toch wat vaker op de kinderen hebben gepast. Of aan de juf op school. Er zit namelijk een speciaal label aan het zakje waar je een lieve boodschap op kan schrijven voor de persoon aan wie je de tuinconfetti wil geven. Uiteraard mag je het zakje ook gewoon zelf houden!

Zomer koninkje
Hardewener koekbodem met banketbakkersroom en een verse Hollandse aardbei.Een super lekkere combinatie!
€ 1,65
Bo 2 witte + 1 polder stokje
€ 0,80
Verwen pakket
Wie verwen jij met dit heerlijke pakketje? Roomboterkoekjes in een gezellig blikje, een doosje ambachtelijke bonbons en de altijd lekkere 'Cake van Maand', die elke maand een andere smaak heeft.
€ 17,95
Petit glace
Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje.
€ 0,70