Wie kleurt de mooiste corsoboot?

Kleur mee en win een taart

De winnaars van de kleurwedstrijd van het Varend Corso Westland zijn bekend. Er zijn veel kleurplaten ingeleverd dus het was erg moeilijk om winnaars te kiezen. 

Uit bijna 150 inzendingen zijn de winnaars geworden:
  • Sil Jacques - 5 jaar - uit Den Haag
  • Angelina Noordermeer - 9 jaar - uit Wateringen
  • Jolie Petit - 4 jaar - uit Leidsendam
  • Nena Pelle - 12 jaar - uit 's Gravenzande
Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Alle andere kinderen danken we hartelijk voor het meedoen. Hopelijk hebben jullie ook genoten van de mooie stoet met versierde boten van het Varend Corso.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Varend Corso Westland heeft voor alle kinderen die van kleuren houden een mooie kleurplaat gemaakt. Deze kun je ophalen in één van onze winkels of je kunt de kleurplaat hier downloaden.

Pak je stiften er maar bij en kleur hem op je allermooist in. Heb je hem klaar, lever hem dan in bij één van de winkels van Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs. Daar krijg je direct wat lekkers uit de bakkerij als beloning.

Bovendien maak je kans op een leuk prijzenpakket én een heerlijke slagroomtaart op je verjaardag. Haal dus snel een kleurplaat op bij Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs of download de kleurplaat hier en wie weet, val je in de prijzen!

Inleveren mag tot zaterdag 2 juli 2022, de uitslag wordt half juli 2022 bekend gemaakt. 

Het Varend Corso is een stoet met versierde boten die door de regio vaart op 23, 24, 25 en 26 juni 2022. De boten zijn gedecoreerd met groenten en bloemen en er is vaak muziek en dansers of acteurs aan boord. Het Varend Corso is een echte toeristische attractie waar elk jaar veel publiek op afkomt. Meer informatie op www.varendcorso.nl
 


Download

 
Croissants
per stuk Luchtige croissant met roomboter bereid.
€ 1,25
Zomer koninkje
Hardewener koekbodem met banketbakkersroom en een verse Hollandse aardbei.Een super lekkere combinatie!
€ 2,10
Oberlander wit desem (d)
Een brood op basis van Franse tarwebloem, roggebloem en levain.
€ 3,85
Krentenbollen
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
Vanaf per 6 € 3,90

Recept: Vlindersandwich

van je favoriete broodsoorten


Je hebt ze vast wel onder in de keukenla liggen: koekstekertjes. Handige hulpjes die je ook prima met brood kunt gebruiken. Met een boterham in vlinder-, bloem- of hartvorm vrolijkt je lunchtrommel of picknickmand meteen op. Het leukste is dan ook om 2 verschillende soorten brood te gebruiken. Lekker én het staat zo gezellig.
Lees verder
Vlindersandwich