Je proeft nauwelijks verschil
De lekkerste vegetarische saucijzenbroodjes
Onze vegetarische saucijzenbroodjes zijn verrukkelijk. Een lekkere bite, goed gekruid en verpakt in knapperig roomboterbladerdeeg. Kortom: een topbroodje! Ook fans van reguliere saucijzenbroodjes eten deze variant met smaak. En dat wil wel wat zeggen.
Liefhebbers van vlees zullen niet zo gauw zwichten naar een een vegetarische variant. Toch is de vraag naar vegetarische producten al jaren aan het stijgen. We zien in de winkels steeds vaker alternatieven voor vlees. Vegetarische recepten, waarbij vlees is weggelaten of vervangen door bijvoorbeeld groenten. Er zijn ook steeds meer zogenaamde vleesvervangers verkrijgbaar. Dat zijn plantaardige producten die geïnspireerd zijn op bekende vleessoorten. Vegetarische kipstukjes, vegaburgers, rul vegagehakt en vegetarische schnitzels; het wordt allemaal gegeten ter vervanging van vlees.
Vleesvervangen gebeurd om verschillende redenen. Dierenleed, belasting voor het klimaat of gezondheid, het zijn allemaal redenen om geen of minder vlees te eten. En als er dan een goed en lekker alternatief is, waarom dan ook niet? Het kan ook zo zijn dat mensen door geloofsovertuiging bepaalde soorten vlees niet willen eten. Ook daarvoor is het vegetarische saucijzenbroodje een perfect alternatief.
Ons vegetarische saucijzenbroodje is gemaakt van roomboterbladerdeeg en gevuld met een lekker gekruid mengsel op basis van sojabonen.
Vanaf maandag 15 januari 2024 vers gebakken in al onze winkels.
Recept: Pittige paprika hummus
voor bij de borrel
Brood met een lekkere kruidenboter of tapenade smaakt natuurlijk heerlijk bij de borrel, maar verras je borrelbezoek eens met deze zelfgemaakte pittige paprika hummus! Het smaakt heerlijk en ziet er prachtig uit op de borreltafel.