Suikerbrood limoncello-crème

Suikerbrood limoncello-crème

Suikerbrood, limoncello, slagroom, aardbeien: Deze ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert!

Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert. Bovendien is het zo gebeurd; Grill de plakjes suikerbrood, maak de fruitige limoncello-crème, beleg ze met verse aardbeien en het is klaar.

Ingrediënten - 2 pers.

  • 4 sneden suikerbrood
  • 125 gr mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 1 eetlepel abrikozenjam
  • 1 dl Limoncello
  • 1 sinaasappel
  • 1 bakje aardbeien
Suikerbrood limoncello-crème
2 pers.
printprint

Bereiding

Pers het sap uit de sinaasappel. Klop de mascarpone met slagroom luchtig met behulp van de mixer. Voeg de abrikozenjam, de limoncello en het sap van de sinaasappel toe en mix nog even goed, zodat een mooie gladde crème ontstaat. Grill plakjes suikerbrood zonder vet in de grillpan. Lepel een schep crème over het suikerbrood en garneer met de gehalveerde aardbeien.

Bron: www.brood.net

Wat dacht je van deze recepten?