Kinderfeestje Bakkerij

Naar hartenlust koekjes, cupcakes of taart bakken

Wil je een kinderfeestje geven in de bakkerij? Dat kan bij ons elke zaterdagmiddag*

De feestjes worden gegeven door onze meest creatieve banketbakkers en reken maar dat het een feestje wordt!

De kinderen krijgen een echt bakkersschort aan en de jarige wordt extra in het zonnetje gezet. De kinderen mogen naar hartenlust koekjes bakken of koekgezichtje versieren. Daarna mogen ze ook nog cupcakes versieren met lekkere bakkerscrème en marsepein of marsepeinlolly's maken.

Je kunt er ook voor kiezen een taartje te maken. Dat is voor oudere kinderen erg leuk. Alle verjaardagsgasten maken dan een eigen taartje met marsepein versierd.

Werken in de bakkerij is erg leuk, de grote ovens en machines spreken altijd tot de verbeelding. Tussendoor schenken we limonade met iets lekkers om het feest compleet te maken.

De bakkerij is in Rijswijk (Heulweg 7), makkelijk bereikbaar en je kunt goed voor de deur parkeren. De feestjes in de bakkerij zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kosten zijn €17,50 per kind (minimaal 8 kinderen of €140,-, in de bakkerij contant te betalen), waarvoor ze zich 2 uur creatief uitleven én lekkers mee naar huis mogen nemen.

Je kunt kiezen voor een feestje van 12:30 - 14:30 of van 15:00 - 17:00 uur. Voor boekingen en informatie kun je bellen naar 015-2158111 of mailen naar info@roodenrijs.nl.

Het is bij ons niet mogelijk een lactosevrij of glutenvrij feestje te boeken. 

* In de zomervakantie, de maand december en de eerste week van januari worden er geen kinderfeestjes in de bakkerij gegeven.
* Vanaf september 2020 gaan de feestjes weer van start na een tijdelijke stop i.v.m. corona.
 


      
Slagroom taart
De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. amandelschaafsel, chocolaatjes, vers fruit en natuurlijk heel veel slagroom.
€ 14,95

Recept: Lunch op een stokje

van je favoriete boterhammen


De uitdrukking ‘alle gekheid op een stokje’ krijgt wat ons betreft een nieuwe betekenis met dit recept. Want wat ziet dit er vrolijk uit. Eigenlijk kun je alle soorten vleeswaren, kaas, rauwkost of fruit afwisselen met vrolijke vormpjes brood. Succes gegarandeerd!
Lees verder
Lunch op een stokje