Petitfours

Klein formaat, grootse smaak


Bij de Meesterbakker maken we de Petitfours van cake die we vullen met een luchtige crème. De gebakjes worden bedekt met een laagje marsepein en vervolgens gedoopt in de fondant. Als laatste worden de Petitfours gegarneerd met kleine versiersels, zoals toefjes crème en chocolaatjes. Zo ontstaat er een heerlijk zoet en charmant gebakje dat eigenlijk altijd smaakt.
Petit fourre framboos
Feestelijk cakegebakje met een vulling van luchtige en frisse frambozencrème gedompeld in roze gekleurde fondant en voorzien van een mooie decoratie.
€ 2,50
Petit fourre chocolade
Feestelijk cakegebakje met een vulling van luchtige chocoladelcrème gedompeld in bruin gekleurde fondant en voorzien van een mooie decoratie.
€ 2,50
Petit glace
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje.
Vanaf per 12 € 9,50

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien