Petitfours

Klein formaat, grootse smaak


Bij de Meesterbakker maken we de Petitfours van cake die we vullen met een luchtige crème. De gebakjes worden bedekt met een laagje marsepein en vervolgens gedoopt in de fondant. Als laatste worden de Petitfours gegarneerd met kleine versiersels, zoals toefjes crème en chocolaatjes. Zo ontstaat er een heerlijk zoet en charmant gebakje dat eigenlijk altijd smaakt.
Likeurgebakje per doosje
Chocolade bakje gevuld met heerlijke crèmevulling op smaak gebracht met likeur in diverse smaken.
€ 6,25
Petit fourre framboos
Met frisse Framboos smaak
€ 1,50
Petit fourre chocolade
Met chocolade smaak
€ 1,50
Petit glace
Luxe opgespoten koekjes. Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stukjs in een doosje
€ 0,59

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien