Blogs

Van bakkers, voedseldeskundigen en andere specialisten


Er valt heel wat te vertellen over brood en banket. En onze gepassioneerde bakkers en andere collega's doen dit ook graag. Vandaar dat wij regelmatig nieuwe blogs schrijven en plaatsen op onze website.

Zo schrijft Willemijn Zwinkels, onze Voedingsdeskundige, regelmatig een interessante blog over brood- en banketgerelateerde onderwerpen. Natuurlijk vooral met de nadruk op voeding en gezondheid.

Onze brood- en banketbakkers vertellen ook graag over hun ervaringen, passies en belevenissen in de bakkerij. Lees hun blogs en neem een kijkje in hun keuken.

Veel leesplezier!
 
Polder volvezel
Fijn volkorenbrood met extra vezels.
€ 2,85
Verwen chipolata taartje
€ 4,95
Spelt eierkoeken
Eierkoek op basis van speltmeel bedekt met gebroken speltgraan.
€ 0,78
Polder puntje + zonnepit
Zacht meergranenbroodje met zonnepitten bedekt.
€ 0,56