Blogs

Van bakkers, voedseldeskundigen en andere specialisten


Er valt heel wat te vertellen over brood en banket. En onze gepassioneerde bakkers en andere collega's doen dit ook graag. Vandaar dat wij regelmatig nieuwe blogs schrijven en plaatsen op onze website.

Zo schrijft Willemijn Zwinkels, onze Voedingsdeskundige, regelmatig een interessante blog over brood- en banketgerelateerde onderwerpen. Natuurlijk vooral met de nadruk op voeding en gezondheid.

Onze brood- en banketbakkers vertellen ook graag over hun ervaringen, passies en belevenissen in de bakkerij. Lees hun blogs en neem een kijkje in hun keuken.

Veel leesplezier!
 
POLDER Volvezel
Fijn volkorenbrood met extra vezels.
€ 2,99
VOLKOREN-PUNTJE
Bruin zacht broodje met volkorenmeel bereid.
€ 0,45
Volkoren Eierkoeken
Eierkoek op basis van volkorenmeel bedekt met gebroken granen.
€ 0,78
POLDER Volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
€ 2,99