Blogs

Van bakkers, voedseldeskundigen en andere specialisten


Er valt heel wat te vertellen over brood en banket. En onze gepassioneerde bakkers en andere collega's doen dit ook graag. Vandaar dat wij regelmatig nieuwe blogs schrijven en plaatsen op onze website.

Zo schrijft voedingsdeskundige Willemijn Zwinkels regelmatig een interessante blog over brood- en banketgerelateerde onderwerpen. Natuurlijk vooral met de nadruk op voeding en gezondheid.

Onze brood- en banketbakkers vertellen ook graag over hun ervaringen, passies en belevenissen in de bakkerij. Lees hun blogs en neem een kijkje in hun keuken.
 
Polder volvezel
Fijn volkorenbrood met extra veel vezels.
Vanaf € 2,09
Volkoren-puntje
Zacht broodje op basis van volkorenmeel.
per 6 € 3,12
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel.
Vanaf € 2,09
Kampioentje
Broodje met zonnepitten, sesamzaad en kruiden.
Vanaf per 5 € 0,65