Interview Arie Storm

Ik kan een boek vullen met anekdotes


“Ik eet mijn hele leven al brood van Roodenrijs. Mijn ouders hadden een handel in aardappels, groenten en fruit in Wateringen en Den Haag. Wij kochten brood bij Roodenrijs en brachten op onze beurt bij de banketbakkers goudrenetten voor de appelbollen. Zo ging dat vroeger. Ik kan me ook herinneren dat ik als kind met mijn neus tegen de etalage stond in de sinterklaastijd, om de suikerbeesten en het marsepein te bewonderen. Dat waren altijd bijzondere momenten. Ik vind dat we trots kunnen zijn op een bakker die het al zo lang prima doet in de huidige markt en meebeweegt met de moderne consument.

Ik kom niet in één specifieke winkel van Roodenrijs. Het is maar net waar ik ben. In alle winkels word ik goed behandeld. Vriendelijk, met een persoonlijk tintje. Ze kennen me allemaal. Over elke winkel kan ik anekdotes vertellen, ik zou er een boek mee kunnen vullen.

Mijn favoriete brood is Polder Volkoren. Dat vind ik zo lekker. Soms is het uitverkocht als ik in de winkel kom, dan wordt er een alternatief aangereikt. Ik had eens met mijn echtgenote, Ida, een discussie. Zij stelde het altijd te proeven of het brood van Roodenrijs kwam of niet. Dus ik kocht stiekem een keer brood bij een ander en stopte het in een Roodenrijs zak. Ze proefde het direct en waardeerde de grap niet. Dus blijven we genieten van het brood, krentenbrood, de croissants en af en toe cake en gebak van Roodenrijs. En we hopen dit nog heel lang te mogen doen.”

Arie Storm is klant bij ons in Wateringen, Kwintsheul, Rijswijk en Den Haag.

Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
5,50
Rozijnen-krentenbrood
Luxe gevuld brood met krenten en rozijnen. Een traktatie op de ontbijttafel!
Vanaf € 2,80
Croissants
per stuk - afgebakken Luchtige croissant bereid met roomboter.
€ 1,40
Marmer cake
Ambachtelijke roombotercake met chocolade.
€ 6,75

Recept: Broodje gerookte zalm en krabsalade


Zachte broodjes gaan heel goed samen met zoete smaken. Zo is het voor veel mensen lastig om een wit zacht broodje met hagelslag te weerstaan. Maar ook dit licht pittige recept met tonijn is niet te versmaden. Blijft alleen de vraag… wit of bruin?
Lees verder
Broodje zalm en krabsalade