Interview Aytac Yildiz

Ik wil de wedstrijd winnen, elke dag weer


“Ik zie het als een uitdaging om alle producten elke dag op tijd en netjes bij de klanten te krijgen. Een soort wedstrijd die ik wil winnen. In mijn hoofd heb ik een planning, die wil ik kost wat kost halen. En dat lukt altijd. Het is druk, hectisch, soms zelfs chaotisch, als er iets onverwachts gebeurd. Een oven die op storing gaat bijvoorbeeld, dan loopt alles vast. De hele bakkerij is dan in rep en roer. Dan gaan we linksom in plaats van rechtsom, maar het komt goed. Dat roep ik altijd: ‘Komt goed!’ Mijn collega’s worden er weleens gek van.  Maar het komt ook echt goed, want als er problemen zijn, lossen we ze op. Ik ga elke dag blij naar mijn werk, heb er zin in. De sfeer is gezellig. Ik heb met veel mensen te maken. Bakkers, chauffeurs, inpakkers, klanten. Het is nooit saai. Allemaal hebben ze hun eigen wensen en manieren en het is de kunst om iedereen tevreden te houden. Daar ga ik voor! 

Ik begon 18 jaar geleden als hulp in de bakkerij. Mijn broer werkte toen al bij Roodenrijs. Ik wilde bakker worden dus ik kon alvast komen helpen. Dat vond ik leuk. Ik werkte in de broodbakkerij, banketbakkerij en bij het getoerd gerezen. Dat zijn croissants en dergelijke. Op een gegeven moment werd ik gevraagd mee te helpen in het magazijn. Dat begon met een bestelling wegbrengen en broodjes inpakken. Daarna ging ik mijn broer vervangen tijdens zijn vakantie en zo ben ik er ingerold. Nu zorg ik dat het allemaal goed loopt in het magazijn. Broodjes inpakken, brood snijden, bestellingen klaarzetten en zorgen dat de bestelwagens op tijd kunnen gaan rijden. Als ik dan s’morgensvroeg een bezem door het magazijn haal en de laatste kratjes opruim, heb ik weer een voldaan gevoel De wedstrijd is weer gewonnen.”

Aytac is teamleidster magazijn en logistiek.

Eierkoeken
De lekkerste eierkoeken van de regio.
Vanaf per 6 € 4,80
Polder zonne donker
Donker meergranenbrood met extra zonnepitten.
Vanaf € 2,05
Krentenbollen
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
per 6 € 4,20

Recept: Stoere tosti's

van stoer desembrood


Desembrood... Wist je dat je daar hele stoere tosti's van kunt maken? Bijvoorbeeld met kaas en salami. Of met mozzarella, pesto en rauwe ham. Kies je favoriete desembrood en lekker beleg en beleggen maar! Organiseer eens een tosti-lunch voor je vrienden!
Lees verder
Stoere tosti's van desembrood