Ons banket

De lekkerste taarten en gebak

Ook voor de lekkerste taarten en het heerlijkste gebak ben je bij ons aan het juiste adres. Verjaardag, bruiloft of zomaar iets lekkers bij de koffie? Met ons ruime assortiment hebben we voor elke gelegenheid wel een passende taart of een lekker gebakje.

Heb je zelf een leuk idee voor een speciale of unieke taart? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen de meest bijzondere taarten met speciale wensen voor je maken. Neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op of neem een kijkje op ons Pinterest-bord. 

En wat onze banketbakkers ook mogen maken, ze doen het met de grootste passie, met de beste ingrediënten, op ambachtelijke wijze en natuurlijk dagvers.
Slagroom taart
De bodem van deze taart is besprenkeld met siroop van suiker en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. amandelschaafsel, chocolaatjes, vers fruit en natuurlijk heel veel slagroom.
€ 14,95
Fototaart chocolade
Een taart met uw eigen afbeelding erop geeft een persoonlijk tintje aan iedere gelegenheid. Een foto van de jarige, het logo van uw bedrijf, een foto van de nieuwe woning, uw zoon of dochter die geslaagd is, uw vriend of vriendin die zijn / haar rijbewijs gehaald heeft, een mooie tekening voor oma of een foto van uw favoriete sportclub, het is allemaal mogelijk. Bestel uw taart en het feest kan beginnen! Deze bodem is gemaakt van chocoladebeslag. Na het besprenkelen met siroop van suiker wordt de taart dubbel gevuld met chocoladebavaroise. De taart wordt bekleed met marsepein en overgoten met chocoladeganache. Dit is een mengsel van chocolade en room. De taart wordt afgemaakt met créme, chocolade en uw afbeelding.
€ 29,95
Verwen chocolade taartje
Taartje voor vier personen gemaakt van chocolade kapsel, gevuld met luchtige chocolade bavaroise en overgoten met chocoladecanache. Kortom: een klein chocoladefeestje voor 4 personen.
€ 5,95
Petit glace
Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje.
€ 0,70