Ons banket

De lekkerste taarten en gebak


Onze banketbakkers bakken elke dag verse taarten, voor iedere gelegenheid. De lekkerste verjaardagstaart, de mooiste bruidstaart of geboortetaart. Heel persoonlijk, met uw eigen foto erop of in uw favoriete smaak. U kunt kiezen uit verschillende smaken en vormen. Voor een overzicht én voorbeelden kunt u een kijkje nemen in onze webshop. Daar kunt u uw taart ook direct bestellen. Dat is handig! Mocht u nog vragen hebben, kunt u natuurlijk altijd terrecht bij één van onze winkels of u stuurt een mailtje naar info@roodenrijs.nl

Gebakjes trakteren is ook altijd één groot feest. Meesterbakker Roodenrijs heeft keuze genoeg. Verse slagroomgebakjes, verschillende soorten crèmegebakjes, bolgebakjes in de lekkerste smaken en natuurlijk klassiekers als de tompouce, de appelpunt en het mergpijpje.

Wij bakken ook elke week verse koeken en koekjes. In dit assortiment brengen de banketbakkers per seizoen variatie aan in smaken en uitvoeringen. 
Slagroom taart
De bodem van deze taart is besprenkeld met siroop van suiker en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. amandelschaafsel, chocolaatjes, vers fruit en natuurlijk heel veel slagroom.
€ 13,25
Fototaart chocolade
Een taart met uw eigen afbeelding erop geeft een persoonlijk tintje aan iedere gelegenheid. Een foto van de jarige, het logo van uw bedrijf, een foto van de nieuwe woning, uw zoon of dochter die geslaagd is, uw vriend of vriendin die zijn / haar rijbewijs gehaald heeft, een mooie tekening voor oma of een foto van uw favoriete sportclub, het is allemaal mogelijk. Bestel uw taart en het feest kan beginnen! Deze bodem is gemaakt van chocoladebeslag. Na het besprenkelen met siroop van suiker wordt de taart dubbel gevuld met chocoladebavaroise. De taart wordt bekleed met marsepein en overgoten met chocoladeganache. Dit is een mengsel van chocolade en room. De taart wordt afgemaakt met créme, chocolade en uw afbeelding.
€ 25,35
Verwen chocolade taartje
Taartje voor vier personen gemaakt van chocolade kapsel, gevuld met luchtige chocolade bavaroise en overgoten met chocoladecanache. Kortom: een klein chocoladefeestje voor 4 personen.
€ 5,50
Petit glace
Luxe opgespoten koekjes. Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje
€ 0,70