Pepernoten

De juiste verhouding van specerijen


De pepernoten van de Meesterbakker worden nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Volgens authentiek recept met alleen de beste ingrediënten. De basis wordt gelegd door de juiste verhouding van specerijen en het kneden van het deeg. Ons pepernotendeeg wordt in karakteristieke grove stukken gesneden en de heerlijke geur verraadt de kruidige ingrediënten van onze pepernoten. Om de versheid te garanderen worden ze vers gebakken in onze winkels en dat proef je!

Onze pepernoten zijn vanaf begin oktober tot en met Sinterklaas verkrijgbaar in onze winkels.

Recept: Monchoudessert in een glaasje


Feestelijk Kerstdessert in een glaasje. Laagjes monchou met slagroom, kersencompote en... Kerstkoekkransjes. Kies mooie glaasjes uit, het maakt niet uit als ze niet allemaal hetzelfde zijn. Je kunt zelfs kleine jampotjes gebruiken. Dit toetje zal iedereen lekker vinden en je kunt het van te voren klaarmaken.
Lees verder
Monchoudessert in een glaasje