High tea tips

De leukste high tea organiseer je bij je thuis


Een high tea met je al je vriendinnen is altijd gezellig. En is het niet nog leuker als je dit gewoon bij je thuis organiseert? Aan een grote eettafel, op kussens op de grond of bij goed weer lekker in de tuin op een kleed of aan de picknicktafel onder een grote boom?

Iedereen kan wat lekkers meenemen. Petitfours, spijsgebakjes of kleine muffins van de Meesterbakker bijvoorbeeld. Daarnaast kun je volop je creativiteit kwijt bij het maken van de lekkerste broodjes en sandwiches. Hiervoor bieden wij natuurlijk de lekkerste broden als basis.

Naast heerlijke broodjes en gebakjes vraagt een geslaagde high tea om een gezellige aankleding. Met verrassende details.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een gezellige high tea. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Mini volkorenpuntje
Zachte mini volkorenpuntjes.
Vanaf per 10 € 0,40
Mini eierkoek
Mini eierkoek met knapperig randje en zachte binnenkant.
Vanaf per 6 € 3,90
Petit glace
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje.
Vanaf per 12 € 9,50
Knabbelstok
Afgebakken per stuk / Bake off per 10 Hartige snack met Hollandse kaas. Favoriet als tussendoortje voor jong en oud.
€ 1,30

Recept: Spaanse broodtapa's

van brood naar keuze


Vrolijke Spaanse hapjes voor bij de borrel. Deze broodtapas zijn gemaakt met chorizo, tonijnmayonaise, tomaat en sla. In dit recept wordt het Duinenbrood licht geroosterd. Hierdoor krijgen de zaden nóg meer smaak.
Lees verder
Spaanse broodtapa's