Klantenkaart sparen

Met de klantenkaart spaar je voor lekkers uit de bakkerij.

Per euro die je uitgeeft aan brood, gebak of een lekkere snack, ontvang je twee spaarpunten. Het spaartegoed wordt direct vermeld op de kassabon, zodat je goed op de hoogte bent van het saldo. Elke klantenkaart bestaat uit drie gedeelten met hetzelfde nummer. Zo kun je met meerdere personen tegelijk sparen. Gezellig met je collega's, de vereniging of het gezin.


Hier kun je voor sparen

 

 100 punten  -  Big shopper 
 350 punten  -  Grote sprits, 4 in een cup
 460 punten  -  2 hartige snacks naar keuze 
 575 punten  -  Cake van de maand 
 725 punten  -  Verwentaart naar keuze
 
780 punten  -  2 broden naar keuze *  
 925 punten  -  Appeltaart voor 6 personen  
 1000 punten -  10 euro korting per taart**
               
                * M.u.v. gevuld, desem- en speltbrood
               ** Maximaal 1000 punten per taart


In alle Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs vestigingen kun je de klantenkaart aanvragen, punten sparen en inwisselen. Als je met je klantennummer inlogt in de webshop, worden de spaarpunten daar ook automatisch bijgeschreven. 

Inwisselen van spaarpunten gaat helaas niet automatisch. Bestel je in de webshop een spaarartikel, dan betaal je dit gewoon via iDeal. Bij het ophalen van de bestelling, kun je de punten laten afschrijven en krijg je contant geld hiervoor terug van onze verkoopsters. Dat geldt ook voor de 10,- korting op een taart, dus zeker de moeite waard!

Punten sparen kan ook voor het goede doel. Wij schenken jouw punten dan desgewenst aan Plastic Soup Foundation, Skate4AIR of KWF Kankerfonds. Dit kun je op elk moment doorgeven in één van onze winkels. Het wordt dan ter plekke geregeld.

Heb je je portemonnee al vol pasjes? Daar is een handige oplossing voor; de app Stocard. Hierin verzamel je al je klantenpassen bij elkaar op je telefoon. Het is niet moeilijk. Je downloadt de app, zoekt Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs, scant je klantenpas en klaar!

 

Grof volkoren + vlok
Volkorenbrood bereid met grof gebroken tarwe korrels.
Vanaf € 1,85
Kaas ragout snack
per stuk Hartig broodje gevuld met huisgemaakte kaasragout.
€ 2,30
Appeltaartje 6 pers,
€ 9,25
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
5,50