Brood bij de barbecue

BBQ'en met de Meesterbakker

Wij hebben de lekkerste broden voor bij de barbecue. Allereerst een goed wit stokbrood: onmisbaar bij de barbecue. Maar er is meer!

Varieer

Natuurlijk, bij barbecue hoort gewoon wit stokbrood. Ons stokbrood is op basis van desem gemaakt, waardoor het heerlijk smaakt en minder snel uitdroogt. Je kunt ook kiezen voor andere stokbroden:
  • Polderstokbrood - donkerstokbrood met heel veel zaadjes en pitjes
  • Chilistokbrood - wit stokbrood met een lekker pittig korstje (alleen in de winkel verkrijgbaar)
  • Kaas uien stok - met stukjes ui en geraspte kaas

Desembrood

Naast stokbrood zijn er ook diverse soorten desembrood die heerlijk smaken bij borrel en barbecue. 
  • Oude kaas en mosterdbrood - wit desembrood met stukjes oude kaas en mosterd.
  • Walnotendesembrood - donkerbruin desembrood met stukjes walnoten.
  • Kruidenboter brood - witte desembol met een flinke dot kruidenboter erop die smelt in de oven.

Varieer!

Er is genoeg om te variëren. Snijd eens wat harde broodjes, zoals de Roodenrijsjes (in verschillende smaken) in stukjes. 

Half gebakken

Wat ook goed is om te weten, is dat je heel veel soorten brood voor bij de barbecue ook half gebakken kunt krijgen. En je hoeft dan niet een heel stokbrood in je koelkast te vouwen, maar je kunt kiezen voor een zakje van drie handzame half gebakken stokbroodjes. 


Vraag gerust in de winkel naar de mogelijkheden of kijk in onze webshop!
 
Frans stokbrood 3/4
Knapperig gebakken wit stokbrood.
€ 2,50
Oberlander wit desem (d)
Een brood op basis van Franse tarwebloem, roggebloem en desem.
€ 4,50
Bo witte stokjes
Witte stokbroodjes om zelf thuis af te bakken.
per 3 € 2,70
Desem volkoren (w)
Desembrood op basis van Franse volkorenmeel en desem.
€ 4,50

Recept: Pittige paprika hummus

voor bij de borrel


Brood met een lekkere kruidenboter of tapenade smaakt natuurlijk heerlijk bij de borrel, maar verras je borrelbezoek eens met deze zelfgemaakte pittige paprika hummus! Het smaakt heerlijk en ziet er prachtig uit op de borreltafel.
Lees verder
Pittige paprika hummus