Brood dat borrelt

Lekker borrelen met brood 

Het mandje stokbrood met smeersels, onmisbaar bij de borrel. Je kunt ook voor een ander broodje bij de borrel kiezen. Wij hebben ruime keuze uit broden die er heerlijk bij smaken. Een paar suggesties.
 
  • Diverse soorten desembrood. Desembrood is smaakvol en heeft een knapperige korst. Erg lekker met een beetje olie, boter of (zelfgemaakte) tapenade. Kies bijvoorbeeld desembrood met walnoten, speltdesembrood of een obelander.
  • Smeer op stukjes oude kaas mosterdbrood of chilistokbrood een klein beetje roomboter en smullen maar!
  • Roodenrijsjes zijn harde desembroodjes in verschillende smaken. Snij een paar soorten in plakjes en je hebt een gezellig broodmandje vol variatie.
  • Pane pikante is een gekruid broodcrackertje gemaakt van overgebleven brood. Lekker met en zonder smeersels.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een gezellige borrel. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Frans stokbrood 3/4
Knapperig gebakken wit stokbrood op basis van desem. Door de desem droogt het stokbrood niet snel uit en is het lekker knapperig.
€ 2,50
Oberlander wit desem (d)
Een brood op basis van Franse tarwebloem, roggebloem en levain.
€ 4,25
Oude kaas mosterd brood (d)
Wit desembrood met stukjes oude kaas en mosterd. Smullen!
€ 5,50
Desem walnotenbrood (d)
Op basis van desem bakken we dit brood met tarwebloem, moutmeel en walnoten.
€ 5,00

Recept 

Bruschetta met tomatensalsa

Knapperig geroosterd broodje met tomatensalsa gemaakt van rijpe rode tomaten, verse basilicum en knoflook. Dat is de zomer op je bordje!
Lees verder
Bruschetta tomatensalsa