Brood dat borrelt

Borrelen met brood in de basis


Wist je dat brood een prima rol kan spelen bij de borrel? Bij Meesterbakker Roodenrijs hebben we ruime keus uit broden die heerlijk smaken bij de borrel.

Onze desembroden smaken bijvoorbeeld erg lekker met een beetje olie, boter of (zelfgemaakte) tapenade. Andere broden dienen goed als basis voor heerlijke en verrassende borrelhapjes. Daarnaast hebben we diverse heerlijke stokbroden. En ken je ons Chilistokbrood al? Een wit stokbrood met een heerlijk pittig korstje.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een gezellige borrel. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Frans stokbrood 3/4
Knapperig gebakken wit stokbrood op basis van desem. Door de desem droogt het stokbrood niet snel uit en is het lekker knapperig.
€ 1,85
Oberlander wit desem (d)
Een brood op basis van biologische tarwebloem, roggebloem en levain.
€ 2,95
Kaasuienstok 200
wit stokbrood bedekt met een laagje uiensnippers en geraspte kaas
€ 2,10

Recept: Borrelbrood van desem

met kaas en rozemarijn


Met onze desembroden maak je zelf eenvoudig dit borrelbrood met kaas en rozemarijn. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk. Varieer er zelf lekker op los met de keuze van de kaassoorten. Dit brood is perfect voor bij de borrel of barbecue!
Lees verder
Borrelbrood met kaas en rozemarijn

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!