Broodtrommeltips

Drommels drommels... wat een gezellige broodtrommels 


In het weekend lunch je lekker uitgebreid thuis. Maar de kans is groot dat je op doordeweekse dagen wel eens lunch meeneemt. Bijvoorbeeld naar school of je werk. Of je maakt lunchpakketjes klaar voor je kinderen of geliefde.

Nu is het natuurlijk leuk om iets speciaals te maken van deze lunchpakketten. Afhankelijk van de tijd die je hiervoor hebt kunt je het zo gek maken als je wilt. Kun (en wil) je er veel tijd aan besteden, dan kun je voor een volledige bentobox gaan. Heb je minder tijd? Dan kan een 'simpel' broodtrommelbriefje al wat extra's toevoegen aan de lunch.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën om lekkere ingrediënten om te toveren tot de leukste lunch. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Volkoren eierkoeken
Eierkoek op basis van volkorenmeel.
€ 0,95
Volkoren-puntje
Zacht broodje op basis van volkorenmeel.
per 6 € 3,00
Meestertjes
Hard meergranen broodje met noten, rozijnen en abrikozen.
€ 0,95
Croissants
per stuk - afgebakken Luchtige croissant bereid met roomboter.
€ 1,40

Recept: Kinderwraps van

je favoriete boterham


Maak van je favoriete boterham eens een wrap! Met een vrolijk prikkertje houd je de boterham én al dat lekkere beleg bij elkaar. Zo maak je in een handomdraai een gezellige lunch die kinderen zeker zal aanspreken. Al zal menig volwassene er ook graag zijn of haar tanden in willen zetten…
Lees verder
Kinderwraps van brood