Dripcakes

Dripcakes versier je samen met de Meesterbakker

Voor de lekkerste taarten ben je bij de Meesterbakker aan het juiste adres. Maar wil je zo'n heerlijke taart zelf versieren in het thema dat bij jou past, dan kun je voor onze dripcakes kiezen. 

Onze dripcakes kun je helemaal zelf decoreren. Kies jouw dripcake, kies je decoraties en versieren maar! De versiersetjes in verschillende thema's zijn uniek en exclusief voor en door de Meesterbakkers ontworpen en samengesteld. Zelf kun je natuurlijk nog allerlei decoratie eraan toevoegen als je dat wilt.

Zo werkt het

Je bestelt jouw dripcaketaart(en) bij ons in de winkel of in de webshop. Op de taart zit geen decoratie, maar de taart is wel voorzien van een mooie driptopping. De dripcakes zijn verkrijgbaar in drie formaten die op elkaar te stapelen zijn. Afhankelijk van het aantal gasten maak je zo eenvoudig een unieke taart op maat.

Smaken

Onze dripcakes bestaan uit laagjes malse cake met daartussen luchtige bavaroise. Je kunt kiezen uit de volgende twee smaken:
• M&M bavaroise (chocolade M&M zonder noot)
• aardbeienbavaroise

Formaten

Je kiest met formaat S, M of L de grootte van één laag taart.
Wil je 2 of 3 lagen op elkaar stapelen? Dan bestel je de gewenste lagen apart. Zo kun je ook variëren in kleur drip of vulling per laag.

Dripcake taarten zijn een stuk hoger dan andere taarten.
Hierdoor snijd je smallere punten om niet te grote porties te hebben. Dit is ook de reden dat de diameter van de taart kleiner is dan je gewend bent. Het lijkt dan of je een kleine taart hebt, maar door de hoogte heb je echt ruim voldoende voor het aantal personen.


• Dripcake maat 'S' is voor 6-8 personen.
  Formaat ø 13,5 cm/h 8 cm.
• Dripcake maat 'M' is voor 10-12 personen.
  Formaat ø 17,5 cm/h 8 cm.
• Dripcake maat 'L' is voor 16-18 personen.
  Formaat ø 23 cm/h 8 cm.Kleuren van de drip

Kleuren

De drip is de zoete laag die zo mooi over de taart heen 'druipt'. We maken deze drip in drie kleuren die je met beide vullingen kan combineren. De kleuren zijn: 
• Chocoladebruin
• Hardroze
• Grasgroen

TIP

Stapel je 2 of meer dripcakes op elkaar? Kies dan dripcakes in verschillende smaken. Zo kunnen je gasten kiezen of combineren!

Versiersing

Versier er lekker op los. Wij hebben leuke versiersetjes van stevig papier gemaakt in verschillende thema’s. Elk setje bestaat uit 1 topper en 11 prikkers. Ook hebben we bijpassende sprinkles uitgezocht. Sprinkles zijn een mix van hele kleine snoepjes in verschillende kleuren.

Versiersets van 1 topper en 11 prikkers zijn er in de thema's:
• Unicorn
• Jungle
• Voetbal
Of ga voor alleen de topper:
• ‘Happy Birthday’ (in gouden letters)
Deze versiersets en topper kun je combineren met diverse gezellige sprinkles die je vastplakt met eetbare lijm. Natuurlijk kun je zelf ook nog decoratie toevoegen zoals vers fruit, spekkies, chocolaatjes of speelgoed.


Wat voor moois maak jij ervan?

-> Inspiratie nodig? Bekijk hier onze flyer met voorbeelden.
-> Direct aan de slag? Lees hier het stappenplan voor het maken van jouw dripcake.